• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İstanbul’da trafik yoğunluğu yüzde 80’i gördü

Yeniakit Publisher
Uğur Er Giriş Tarihi:
İstanbul’da trafik yoğunluğu yüzde 80’i gördü

Ramazan ayında iftar saatine yaklaşırken, İstanbul'da trafik yoğunluğu yüzde 80 seviyelerine ulaştı. Mesai saatinin sona ermesiyle birlikte iftara yetişmek isteyen vatandaşlar yollara akın ederken, araç ve yaya trafiğinde büyük bir hareketlilik yaşandı.

Özellikle iş çıkış saatine denk gelen bu yoğunluk, otobüs ve metrobüs duraklarında büyük kalabalıklara neden oldu. İstanbul’un önemli geçiş noktalarından Bahçelievler Yenibosna'da trafikteki durma noktasına gelen akış, bölgeden çekilen görüntülere de yansıdı.

İBB Trafik Verileri Yoğunluğu Gösterdi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Cep Trafik uygulamasına göre şehir genelindeki trafik yoğunluğu yüzde 80 olarak ölçüldü. Vatandaşlar iftara yetişebilmek için zamana karşı yarışırken, toplu taşıma araçlarında da yoğunluk ve bekleme sürelerinin arttığı gözlemlendi.

İstanbul'da Ramazan boyunca, iftar saatine yakın bu tür yoğunlukların devam etmesi beklenirken, sürücülerin ve yayaların trafikte dikkatli olmaları gerektiği vurgulandı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23