• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İsrail'in beslemeleri halkı sokağa dökmek için her yolu deniyor

Yeniakit Publisher
Haber Merkezi Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
İsrail'in beslemeleri halkı sokağa dökmek için her yolu deniyor

Terör devleti İsrail'in beslemeleri halkı sokağa dökmek için futbol maçları üzerinden oyun planlıyor.

Arpasını bebek katili İsrail'den alan beslemeler rahat durmuyor.

Eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun  "Adam yerine koymam, hayvandan aşağı biridir. Soros çocuğudur ve operasyon çocuğudur, istihbarat elemanı olduğu apaçık bellidir" Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ve ABD üstün hizmet madalyalı albay eskisi Orkun Özeller halkı sokağa dökmek için her yolu deniyor.

Terörsüz Türkiye sürecini baltalamak isteyen Özdağ ve Özeller sosyal medyada provokasyona girişti.


 

Stadyumdan bir görsel paylaşan Özdağ, "Vatandaş teröre öfkesini haykırıyor. TBMM halkın duygu ve düşüncelerinden kopmuş durumda." şeklinde laf salatası yaptı.

Haydut ABD'den madalya alan Özeller ise "Teröristler kadar kıymetimiz kalmadı. Daha önceden de teröristlerden gizli tanık yapılarak Türk askeri hapse atılıyordu. Türkiye'yi ve Türk Milletini çok sevmenin bedeli mi bu? Neden Terörist kılıklılar devleti alenen tehdit ederken onlara hiç bir şey olmuyor. Adalet bu mu" şeklinde laf kalabalığı yaptı.

 

 

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Yunus

Savcılar derhal göreve, şiir okudu diye Erdoğan içeriye atıldı, bu adam alenen darbe ile tehdit ediyor, hukuk önünde hesap vermelidir
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23