• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İsrail, İran'ın Meşhed Havalimanı'nda uçak vurdu: Bu kez yakıt ikmal uçağı hedef alındı

Yeniakit Publisher
Haber Merkezi Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
İsrail, İran'ın Meşhed Havalimanı'nda uçak vurdu: Bu kez yakıt ikmal uçağı hedef alındı

İsrail İran'da savaşı körükleyecek bir saldırı daha düzenledi. İsrail ordusu, son olarak havalimanını hedef aldı.

İsrail uçakları Meşhed Havalimanı'nı vurdu. Meşhed Havalimanı'na gerçekleşti. Saldırıda yakıt ikmal uçağının hedef alındığı belirtildi.

İsrail İran'da savaşı körükleyecek bir saldırı daha düzenledi. İsrail ordusu, son olarak havalimanını hedef aldı. İsrail uçakları Meşhed Havalimanı'nı vurdu. Meşhed Havalimanı'na gerçekleşti. Saldırıda yakıt ikmal uçağının hedef alındığı belirtildi.

ÜLKENİN EN BÜYÜK 3. HAVALİMANI

Havalimanından siyah dumanlar yükselirken hedef alınan bölgenin İsrail'in şu ana kadar en uzun menzilli saldırısı olduğu bildirildi. İsrail'in hava saldırısı düzenlediği Meşhed Havalimanı'nın ise ülkenin en yoğun üçüncü havalimanı olduğu belirtildi.

İSRAİL'İN SALDIRILARI İLE BAŞLADI

Tüm dünyanın gözlerini çevirdiği İsrail-İran çatışmalarını İsrail'in İran'ın başkenti Tahran, Tebriz, İsfahan'daki Natanz nükleer tesisi ile Loristan, Kirmanşah, Şiraz, Huzistan, Hemedan ve Kum kentlerine saldırılar düzenlemesi ile başladı.

İsrail'e ait çok sayıda yolcu uçağı, Güney Kıbrıs Rum Yönetimi'nde (GKRY) yer alan Larnaka Havalimanı'na konuşlandırıldı.İsrail ve İran karşılıklı saldırılarına devam ederken, İsrail'e ait çok sayıda yolcu uçağı, güvenlik amacıyla Güney Kıbrıs Rum Yönetimi'ne (GKRY) konuşlandırıldı.

İSRAİL UÇAKLARI GÜNEY KIBRIS'TA

İsrail'e ait çok sayıda yolcu uçağı, Larnaka Havalimanı'nda görüntülendi. Söz konusu adımın muhtemel bir saldırıda havalimanlarının hedef alınabileceği endişesiyle yapıldığı bildirildi. Konuşlandırmanın tamamen güvenlik önlemleri çerçevesinde yapıldığı belirtildi.İRAN SALDIRILARINI SIKLAŞTIRDIİsrail-İran çatışmalarını İsrail'in İran'ın başkenti Tahran, Tebriz, İsfahan'daki Natanz nükleer tesisi ile Loristan, Kirmanşah, Şiraz, Huzistan, Hemedan ve Kum kentlerine saldırılar düzenlemesi ile başlamıştı.İsrail'in saldırılarının ardından İran da misilleme saldırılarına başlamış, İsrail'in çeşitli kentlerine ve stratejik noktalara füze saldırıları düzenlemişti.13 ÖLÜ, 380 YARALIİran'ın gece düzenlediği 2 ayrı misillemede İsrail'e 80'e yakın balistik füze atıldı. İsrail, İran'ın saldırılarında şu ana kadar 13 kişinin öldüğünü, 380 kişinin yaralandığını bildirdi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Bırakın yesinler birbirlerini.

İkisi de Melun. İkisi de Müslüman katili. Bırakın yesinler itler birbirlerini İran ve İsrail.

iran nereyi vuuryor israil nereyi vuuruyor

iran bos araziler sivil binalar israil nükler santraller aakeri tesisler havalanları olayı anlayın artık
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23