• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu Trump'ın İran üzerindeki baskıyı azaltmasını beklemiyor

Yeniakit Publisher
2019-09-12 16:14:00 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu Trump'ın İran üzerindeki baskıyı azaltmasını beklemiyor

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, ABD Başkanı Donald Trump'ın İran üzerindeki baskısını sürdüreceğinden emin olduğunu söyledi.

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, ABD Başkanı Donald Trump'ın İran üzerindeki baskısını sürdüreceğinden emin olduğunu söyledi.

Netanyahu, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile görüşmek üzere Soçi'ye hareketinden önce Tel Aviv'deki havalimanında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. 

Washington'un İran'a yönelik yaptırımları yumuşatabileceği iddialarının gündeme geldiği bir süreçte Netanyahu, İran'a yönelik baskıların devam etmesi konusunda "sürekli" Trump ve yönetimiyle iletişim halinde olduklarını belirtti.

Netanyahu, "Başkan Trump'ın, İran yönetiminden nükleer silahlara sahip olma arayışı ve bölgedeki saldırganlığına yönelik davranışlarında değişikliğe gitmesini talep eden politikasına devam edeceğinden eminim." diye konuştu.

ABD basınında yer alan haberde Trump'ın, Fransa'nın İran'ı nükleer anlaşmada tutmak için sunduğu Avrupa'dan Tahran'a 15 milyar dolar kredi önerisine sıcak baktığı iddia edilmişti.

Trump, pazartesi günü yaptığı açıklamada, "İran’ın Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani ile görüşme konusunda bir sorunum yok” ifadesini kullanmış, ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo da Trump'ın hiçbir ön şart olmadan Ruhani ile görüşmeye hazır olduğunu söylemişti.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

yuk

bu siyonist rejim var olduğu müddetçe asla iran abd arası düzelmez niye çünkü büyük israil projesi devleti kapsamında iranda içinde yer aldığı için irana karşı siyonist ve evanjelist musevi protestan lobilerin abddeki düşmanlıkları bu yüzden işte ama kimse bunu anlamıyor büyük ortadoğu projesini israile gerçekleştiremeyeceksin diye kimse israile bunun açıkça söyleyip deşifre edip planlarını bozmuyorlar israilin halbuki dünyanın gözünün önünde yahudilerini üç büyük yahudi projesi devleti kuracakları söylense dünya yahudileri boşa çıkaracaktır ama kimsede akıl yok
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23