• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İslam ekonomisi İstanbul’da konuşulacak

Yeniakit Publisher
2020-06-07 10:59:00 -
İslam ekonomisi İstanbul’da konuşulacak

İslami finans piyasasının günden güne büyümesi, İslam ekonomisi, katılım bankacılığı ve sigortacılık gibi alanlara olan ilgiyi de artırıyor.

 Akit  Ekonomi 

İslam ekonomisi ve finansını daha iyi anlama ve yorumlamaya katkıda bulunmak amacıyla İslam Kalkınmna Bankası’nın kuruluşu İslami Araştırma ve Eğitim Enstitüsü’nün koordinasyonunda İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Uluslararası İslam Ekonomi ve Finansı Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin ulusal ve uluslararası kuruluşlarla işbirliğiyle Uluslararası İslam Ekonomisi ve Finansı Konferansı (IIEFC) bu yıl 12’nci kez düzenlenecek.

14-20 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek konferansın bu seneki konu başlığı  ‘Reel Ekonomi İçin Sürdürülebilir Kalkınma’ olarak belirlendi. İslam Araştırma ve Eğitim Enstitüsü, İslam Kalkınma Bankası, İslam Ekonomisi Derneği, İslam Ülkeleri İstatistik, Ekonomik, Sosyal Araştırma ve Eğitim Merkezi ile Hamad Bin Halife Üniversitesi’nin katkılarıyla gerçekleştirilecek konferansın açılış konuşmasını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yapacak.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, İslam Kalkınma Bankası Başkanvekili Prof. Dr. Zamir İkbal, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Murat Uysal, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu Başkanı Mehmet Ali Akben, Sermaye Piyasası Kurulu Başkanı Ali Fuat  Taşkesenlioğlu, MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan’ın da konuşmacı olarak katılacağı konferansta, 22 oturumda 30 farklı ülkeden 110 bildiri sunulacak.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23