• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İngiliz ajanının evinden çıkan kitapta dikkat çeken detay! Kâfirler, İslamiyet’i böyle kıskaca almış

Yeniakit Publisher
2019-11-15 12:30:00 -
İngiliz ajanının evinden çıkan kitapta dikkat çeken detay! Kâfirler, İslamiyet’i böyle kıskaca almış

İstanbul'da ölü bulunan İngiliz ajan James Gustaf Edward Le Mesurier'in evinde yapılan incelemelerde, ajanın evinden 500 adet çıkan “İngiliz casusun itirafları ve İngilizlerin İslam düşmanlığı” isimli kitap dikkat çekti.

 yeniakit.com.tr 

Geçtiğimiz günlerde İstanbul Beyoğlu'nda ofisinin bulunduğu sokakta ölü bulunan eski İngiliz askeri istihbarat subayı James Gustaf Edward Le Mesurier'le ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Le Mesurier'in ölümünün ardından eşi Emma Hedvig Christina Winberg'e yurt dışına çıkma yasağı konuldu. Olay sonrası İngiliz ajanın yaşadığı evin içerisinde inceleme yapan polis ekipleri çarpıcı bilgilere ulaştı.

Duvardaki harita

İngiliz ajanın evinde duvara asılı halde bir Ortadoğu haritası bulundu. Soruşturmaya giren haritada inceleme yapan polis ekipleri, Türkiye-Suriye sınırındaki kritik alanların işaretlenmiş olduğunu tespit etti. Haritada İdlib'de bulunan M-4 ve M-45 otobanlarının daire içerisine alındığı görüldü. Ayrıca çizilen yerlerin bitişiğinde ise yürüyen insan çizimlerinin yapılması dikkat çekti.

500 tane “İngiliz casusun itirafları ve İngilizlerin İslam düşmanlığı” kitabı bulundu

Le Mesurier'in evinde yapılan incelemelerde evin içerisinde M. Sıddık Gümüş tarafından yazılan 500 adet “İngiliz casusun itirafları ve İngilizlerin İslam düşmanlığı” isimli kitap bulundu. Öte yandan, evden James Bonda'da ilgili de 200 adet kitap çıktı.

Peki o kitapta ne anlatılıyor?

İngiliz ajanın evinden çıkan 500 adet çıkan “İngiliz casusun itirafları ve İngilizlerin İslam düşmanlığı" isimli kitapta İngilizlerin, casuslar yoluyla İslam coğrafyalarında Hıristiyanlık propagandası yaptıkları ve ve bu amaç uğruna yapılan çalışmalara yer veriliyor. 3 bölümden kitabın birinci bölümünde, "İngilizlerin İslamiyet’i imha etmek için hazırladıkları planlar" anlatılırken, ikinci bölümünde “Ajanların Müslüman devletlerde yaptıkları gizli çalışmalar, devlet adamlarının nasıl aldatıldığı, Müslümanlara, akla hayale sığmayan işkenceler yapıldığı anlatılıyor. İslam’ı önce kıskaca alıp daha sonra da imha etmeyi planlayan İngiliz casusların çalışmalarının detaylı şekilde anlatıldığı kitabın bir bölümünde şu ifadeler geçiyor.

“İngiliz kâfiri İslam beldesinde, ahmakları bularak, hem besler, hem de İslam’a hücum yollarını öğretir, İslamiyet’e uyana gerici denir. Çıplak gezmek, içki, şehvet moda olur, din kardeşliği, sevişmek unutulur.”
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Kul

Bu kitap asilsiz ve belgeye dayanmayan bir kitaptir. Kitabin maksadi muslumanlari parcalamak ve arap dusmanligini koruklemek. Casus hic bir zaman itiraf etmez, itiraf etse de amacli eder.

Selçuklu

Tabi bulunur öyle yalanla dolu kitabı ancak onlar yazabilir. Sizde çok büyük haber yakalamışsınız! Siz magazin basını gibi oldunuz. Bu gazetede akıllı biri yokmu?
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23