• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İmamoğlu’nun 150 TL’lik yardım kolisi hazırlarken çekilen görüntüsü olay oldu

Yeniakit Publisher
2020-04-04 15:02:00 -
İmamoğlu’nun 150 TL’lik yardım kolisi hazırlarken çekilen görüntüsü olay oldu

Piyasada ortalama 50 TL’ye bulunabilecek yardım kolilerini 150 TL’den satışa çıkaran CHP’li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun, PR çalışması sırasında söz konusu kolileri hazırlarken çekilen görüntüsü gündem oldu.

 yeniakit.com.tr  CHP’li İBB idaresinin vatandaşı çileden çıkaran icraatlarından biri de yardım kolileri olmuştu. İBB, piyasada en fazla 70 TL’ye toplanabilen içerikteki yardım kolisini 150 TL’den satışa çıkarmıştı. Çok sayıda vatandaş bu duruma tepki gösterirken, konuya dair açıklama yapan İBB Sözcüsü, Ulaşım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Medya A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ongun yardım kolilerinin içinde sabun ve dezenfektan olduğu için pahalıya sattıklarını açıklamıştı.

İmamoğlu, geçtiğimiz gün söz konusu yardım kolilerinin hazırlandığı esnada çalışmaları takip etti.

Maskeli görüntüsü olay oldu

İmamoğlu’nun sahaya inerek maske takması ve çalışmalara yardım etmesi çok konuşuldu. İmamoğlu’nun maskeyi takarken sadece ağzını kapaması ve burnunu açıkta bırakması hem tepkilere neden oldu hem de mizah malzemesi yapıldı. Sosyal medyada biçok vatandaş İmamoğlu’nun maskeyi yanlış takması hakkında dikkat çeken yorumlarda bulundu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Metin

Bu koliler fakirlere bedavaya dagitiliyor. Isteyen gidip 150TL vererek satin alabilir, ustune kalan para belediye'ye bagis sayiliyor. O bagislarla yeni koliler yapiliyor. 

Süleyman Aşkaroğlu

Başta yazdığınız 'kolinin ortalama fiyatı 50 tl 150 ye satıyor' cümlesinden sonra nedense koli 70 tl olmuş ;)
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23