• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İlkay Gündoğan'ın Türkiye'deki düğününde yabancı gelinden büyük ayıp

Yeniakit Publisher
2022-07-04 09:08:00 - 2022-07-04 13:09:54
İlkay Gündoğan'ın Türkiye'deki düğününde yabancı gelinden büyük ayıp

Manchester City'nin Türk asıllı Alman oyuncusu İlkay Gündoğan düğününü memleketi Balıkesir'de gerçekleştirdi. Düğüne yabancı gelin Sara Arfaoui'nin tepkisi damga vurdu.

Manchester City'nin Türk asıllı Alman oyuncusu İlkay Gündoğan, Danimarka'nın başkenti Kopenhag'ta evlendiği Sara Arfaoui Gündoğan ile memleketi Balıkesir'de düğün töreni düzenledi.

İlkay Gündoğan ile Fas asıllı eşi Sara Arfaoui'nin düğün töreni, Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde yapıldı.

Düğün alanına gelen Sara ve İlkay Gündoğan çifti ilk danslarını gerçekleştirdi. Yüzlerce kişinin katıldığı törene gelen çift, alkışlar eşliğinde sahneye çıkarak dans etti.

Dursunbey'in yöresel kına elbisesini giyen Sara Arfaoui için kına gecesi düzenlendi. Düğün programı oyun havaları ve dans gösterileri ile devam etti.

Yüzünü çiçek ile kapattı

Ünlü çift dansını tamamlamasının ardından gelin masasına oturdu. İlgiden bunalan gelin Sara ise çiçeği ile yüzünü kapattı. Sara'nın bu tavrı ise herkesi şaşkına çevirdi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Muafak Yertep

Sen kimsin nesin benim güzel yürekli insanıma bu tavırda bulunuyosun faslı 

Vatandaş

Misafirler biraz abartmış galiba.. Çekilen fotoğrafta bir başkasının da cep tel ile çekim yaptığı görülüyor. Fotoğrafın kadrajı dışında kaç cep telefonu çekim halinde acaba?! Bütün gece böyle geçtiyse, eh gelinin tahammül sınırını zorlamışlar.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23