• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İletişim Başkanı Altun: Cumhurbaşkanımızın sayesinde...

Yeniakit Publisher
2022-05-16 21:55:00 -
İletişim Başkanı Altun: Cumhurbaşkanımızın sayesinde...

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Türkiye ile Cezayir arasında imzalanan anlaşmalara ilişkin açıklama yaptı.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Türkiye ile Cezayir arasında imzalanan anlaşmalara ilişkin açıklamada bulundu.

Altun, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Cezayir Cumhurbaşkanı Abdulmecid Tebbun huzurunda, Türkiye-Cezayir arasındaki ilişkileri güçlendirecek madencilik, çevre, eğitim, kültür ve savunma sanayisi alanlarında pek çok anlaşmaya imza atıldığını ifade etti.

Bu anlaşmalardan birinin de medya ve iletişim alanına ilişkin olduğunu belirterek anlaşmaların iki ülke için de hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunan Altun, "Tüm dünya krizlerle boğuşurken, ülkemizin muhatap ülkelerle imzaladığı bu anlaşmalar Cumhurbaşkanımızın başarılı liderliği sayesindedir. Cumhurbaşkanımızın sürdürdüğü lider diplomasisi, insan odaklı ilkeli dış politikası, ülke liderleriyle ikili ilişkilerinde verdiği güven sonucunda imzalanan bu anlaşmalarla hem ülkemiz hem de kurumlarımız günden güne güçlenmekte ve bu da milletimize katma değer olarak geri dönmektedir." ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Aslolan Ülkedir

Devlet aslonan.. Devleti, ülkeyi ön plana cikarmak lazim. Her işte sayin cumhurbaskani vs demenin anlami nedir. Kişiler degil devlet millet onemli olan. Erdogan olmasa ulke batacak mi? Bu nasil bir mantik. Butun bakanlar, yardimcilar, danismanlar cumhurbaskanini övme yarisi icindeler. Yagmur yagsa, ruzgar esse, bir spor musabakasinda basari elde edilse olayi cumhurbaskanina baglamak ne kadar sacma bi şey..

Dönüyor

Bu gün de çay, kahve ve şeker zammı olarak bize katma değer sağladı.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23