• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

'İddia edildiği gibi birden çok oyuncuya borç olduğu bilgisi yanlıştır'

Yeniakit Publisher
2016-05-26 14:37:00 -
'İddia edildiği gibi birden çok oyuncuya borç olduğu bilgisi yanlıştır'

Galatasaray Spor Kulübü resmi sitesi aracılığıyla "Galatasaray basketbol takımına transfer yasağı geldiği" yönündeki haberlerle ilgili açıklama yaparak; 'İddia edildiği gibi birden çok oyuncuya borç olduğu bilgisi yanlıştır' dedi.

Galatasaray Spor Kulübü resmi sitesi aracılığıyla basında çıkan transfer yasağıyla ilgili açıklama yaptı. Sarı-Kırmızılı kulüp yaptıkları açıklamada; "Galatasaray basketbol takımına transfer yasağı geldiği" yönündeki haberlerin içeriği gerçeği yansıtmamaktadır" ifadelerine yer verildi.

İşte o açıklama;

"Bazı yayın organlarında yer alan "Galatasaray basketbol takımına transfer yasağı geldiği" yönündeki haberlerin içeriği gerçeği yansıtmamaktadır. İddia edildiği gibi birden çok oyuncuya borç olduğu bilgisi yanlıştır. Geçmişten gelen borçların önemli bölümü Ocak ayında yapılan ödeme ile kapatılmıştır. Şu anda sadece eski oyuncumuz Patric Young ile menajer Lotsos'un alacağı söz konusudur. Bu da transfer döneminden önce kapatılarak yasak kaldırılacaktır.

Galatasaray Spor Kulübü"

16-05/26/screenshot_1-1464259438.jpg

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23