• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: Hain oğlu hain onlardır

Yeniakit Publisher
2021-10-30 18:02:00 -
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: Hain oğlu hain onlardır

Tokat'ta konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Sınırlarımızın dışına kim çıkma diyorsa hain oğlu hain onlardır" ifadelerini kullandı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Tokat'ta 112 Acil Çağrı Merkezi'ni ziyaret ederek, güvenlik toplantısına katıldı. Daha sonra AK Parti Tokat İl Başkanlığı'nın düzenlediği Genişletilmiş İl Divan Toplantısı'na katılan Soylu, burada gündeme dair konularla ilgili konuşma yaptı.

Osman Kavala'nın serbest bırakılmasına yönelik bildiri yayınlayan 10 büyükelçi ve sınır ötesi operasyon yetkisini iki yıl daha uzatan Tezkere ile ilgili de konuşan Soylu, şu ifadeleri kullandı:

"Bu tezkereler Türkiye için bir dönüşümün bir miladın tembihatıdır. Bunun burada altını çizmek istiyorum. Birileri bize, birilerinin talimatıyla büyükelçilerle bildiri verdiriyor. Birileri bir takım oyunların ve tezgahların içerisinde bulunuyor. Öteki taraftan da dönüp 'Siz artık sınırların dışına çıkmayacaksınız, eğer çıkarsanız hainsiniz' diyor.

"Hain oğlu hain onlardır"

Bize sınırlarımızın dışına kim çıkma diyorsa, kim Avaşin'den Hakurk'a kadar Afrin'den Celabrus'a kadar, Resulayn'a kadar, Tel Abyad'a kadar, Münbiç'e kadar, Kobani'ye kadar Türkiye'nin oradan saldırısına zemin açmak istiyorsa hain biz değiliz, hain oğlu hain onlardır."

"Bize neyin hesabını soracaksınız?"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na açıklamalarına cevap veren Soylu, şunları söyledi:

"Birilerinin talimatıyla bizim ülkemizin huzurunu bozmak, birliğimizi ve beraberliğimizi ortadan kaldırmak istiyorsa bilesiniz ki Türkiye'ye büyük bir tuzak hazırlıyorlar. Bu millet bunun hesabını soracaktır. Afrin'den füzeleri yollasınlar, ABD'nin desteği ile beraber bir koridor tutsunlar ve Türkiye'yi tehdit etsinler. Kemal Kılıçdaroğlu, bu millet bu Cumhuriyeti de bu özgürlüğü de bu bağımsızlığı da şanla, şerefle, kanla kazandı. Senin gibi kasetle kazanmadı. Bize neyin hesabını soracaksınız? Bu ülkede terörü bitirdiğimiz için mi hainiz? Biz neyin hainiyiz, Ayasofya'da "Allah-u Ekber" okuduğumuz için mi hainiz?"

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

deniz

ELİ KOLU BAGLI TÜRKİYE İÇİNDE OTURSUN İSTİYORLAR  

Reise

Rabbim uzun, sağlıklı, imânlı uzun ömürler versin. Reis den sonra onun yerini tutacak yegâne insan Soylu Süleymandır...
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23