• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Hülya Koçyiğit'ten Cumhurbaşkanı Erdoğan'a övgü dolu sözler

Yeniakit Publisher
2020-10-23 17:49:00 -
Hülya Koçyiğit'ten Cumhurbaşkanı Erdoğan'a övgü dolu sözler

Sanatçı Hülya Koçyiğit, "Ülkesine böylesine bir sevda ile hizmet eden Cumhurbaşkanımızın olmasından çok büyük gurur duyuyorum. Bir insan eserleriyle anılır. O da bu ülkenin her bir köşesine, geleceğe eserler bırakıyor. Aynı zamanda bütün dünyadaki mağdur insanlara da kucak açıyor ve hepimiz onlara yardım ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Sanatçı Hülya Koçyiğit, Sultanbeyli Belediyesi tarafından yapılan söyleşide, Türkiye'yi dünyanın vicdanı olarak gördüğünü belirtti.

"Erdoğan'ın yaptığı doğruların yanındayım"

Konuşmasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a karşı çok saygı duyduğunu ve onu takdir ettiğini ifade eden sanatçı, "Yaptığı doğruların yanında duruyorum. Çünkü ülkemi düşünüyorum. Ülkemle ilgili sorumluluk hissediyorum. Bu ülkeye katılan her bir damla benim için saygı değer. Dolayısıyla ülkesine böylesine bir sevda ile hizmet eden Cumhurbaşkanımızın olmasından çok büyük gurur duyuyorum. Bir insan eserleriyle anılır. O da bu ülkenin her bir köşesine, geleceğe eserler bırakıyor. Aynı zamanda bütün dünyadaki mağdur insanlara da kucak açıyor ve hepimiz onlara yardım ediyoruz. Ben Türkiye'yi dünyanın vicdanı olarak görüyorum." dedi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Abdulcabbar

Güzel bakan güzel görür güzel gören hayatından lezzet alır. Allah sizin temiz kalbinize göre size muamele eder inşallah.

Nakşi

Bizde sizi takdir ediyoruz her zaman reise destek oluyorsunuz
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23