• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Hikmet Karaman: Ben gelip geçiciyim, başkan da gelip geçici

Yeniakit Publisher
2020-03-08 01:38:00 -
Hikmet Karaman: Ben gelip geçiciyim, başkan da gelip geçici

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, 1-1 sonuçlanan Konyaspor maçı sonrası konuştu.

Teknik direktör Hikmet Karaman, BtcTurk Yeni Malatyaspor’un başındaki ilk sınavını İttifak Holding Konyaspor karşısında verdi.

Karaman, 1-1 berabere sonuçlanan Konyaspor karşılaşması sonrası açıklamalarda bulundu.

Takım olarak zor bir dönemeçten geçtiklerini ifade eden Karaman, ligin ikinci yarısında galip gelemeyen bir takımın olduğunu belirterek “Bazen insan şaşırıyor. Teknik adamların bir üslubu, bir felsefesi olması lazım. Bu felsefe üzerine ben gideceğim, o gelecek, çıtayı yukarı çıkarması lazım. İşimiz kolay değil” diye konuştu.

"Zaten ilk 45 dakika çıldırdım"

Karşılaşmanın ilk yarısının bitimine kısa süre kala penaltıdan gol yediklerini anımsatan Karaman, “Zaten ilk 45 dakika çıldırdım, halbuki pozisyon oyununu topa sahipken oynayabilsek maçı farklı yerlere getireceğiz. Takım bir an önce bir gol atalım düşüncesinde. Ne oldu; bitime 30 saniye penaltı, kırmızı kart. Aslında başka şeyleri konuşmak gerekirken içeride, içeri giriyoruz kaos içerisinde olan bir takım, 10 kişi kalmış bir takım” ifadelerine yer verdi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

"1 puana Allah’a şükür demek gerekiyor"

İkinci yarı iyi bir takım karakteri ortaya koyduklarını ve mücadele ettiklerini belirten Karaman, “En azından altımızdaki takımı yanımıza yaklaştırmamış olduk. Bu yeterli mi? Kesinlikle değil tabi” dedi.

“Konyaspor karşısında 3 puan alarak iyi bir joker çıkarabilirdik” diyen Karaman, “Aslında takımın iki orjinal stoperi yok. Biri orjinal olmayan biri de uzun süre oynamayan stoperle oynadık, dolayısıyla 1 puana Allah’a şükür demek gerekiyor” şeklinde konuştu.

"Ben gelip geçiciyim, başkan da gelip geçici''

Taraftarlara da mesaj veren Karaman, “90 dakika boyunca takımı desteklesinler, sonra kime ne derse desinler. Ben gelip geçiciyim, başkan da gelip geçici, ama sizler hep buradasınız. Maç bittikten sonra ne derlerse desinler ama maçın içinde bizim kendi taraftarımız başka şeyler söylerse negatif enerji veriyor. Malatyaspor burada kalıcı, bunun kalıcı olmasını istiyorsak herkes o bayrağın altında toplanacak, bu görevde hepimizin” diye konuştu.

"Her oyuncuya ihtiyacımız var"

Takımın motivasyona ve öz güvene ihtiyacının olduğunu dile getiren Karaman, “Hepsi bizim oyuncularımız. Her oyuncuya ihtiyacımız var. Bir gün biri kurtaracak bu takımı, bugün de Murat kurtardı, Trabzon maçında bir başkası kurtaracak. Elimizdeki kadro yapısı belli, sakat oyuncularımız da çok. Oynayacak bütün oyunculara destek vermemiz gerekiyor” dedi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23