• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Hiç ağır metal zehirlenmesinden şüphelendiniz mi?

Yeniakit Publisher
2019-05-16 11:53:00 -
Hiç ağır metal zehirlenmesinden şüphelendiniz mi?

Sürekli halsiz ve bitkin bir durumdaysanız, üstüne üstlük ne şikayetinizin olduğunu da bilmiyorsanız ağır metaller yüzünden bu belirtileri görüyor olabilirsiniz.

Doktor doktor gezip fiziksel ya da ruhsal hiçbir hastalığa ulaşamıyorsanız belkide sorununuz vücudunuza aldığınız metallerden kaynaklanıyordur. 

Son zamanlarda teknoloji çağıyla popülerleşen bir ortamda her şeyi yeme, içme ve sınırını aşma gibi sorunlar türedi. Her bulduğumuz yiyeceği yemek ya da bilmediğimiz bir ortamda içtiğimiz içmek bir durum haline geldi. Halbuki, yemek yediğimiz tencereler hatta soluduğumuz havayla bile ağır metallere maruz kalıyoruz. Ağır metal zehirlenmesi bu kadar yakınken yediğimiz şeylere tereddütle yaklaşmakta fayda var.

Ağır metal vücuda nasıl girer?

Yediğimiz fast food ürünler, o ürünlerin saklı olduğu plastikler, alüminyum folyolar, çocuklarımıza masum gözüyle bakıp giydirdiğimiz plastik kabartmalı kıyafetler, midyeler, tek kullanım plastikler, bazı aşılar, teflon tavalar ve egzoz dumanları hayatımıza ağır metal zehirlenmesi olarak giriyorlar. Bu sayılanlarla temas etmeniz bile eser miktarda vücudunuza metal girmesine sebebiyet veriyor. Kaçımız bunlardan uzak yaşayabiliyor?

Tamamen ağır metallerden uzaklaşmak zamanımızda mümkün değil. Fakat dikkat edilebilir ya da arınmak için çaba sarf edilebilir.  
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Bunun içinse; 1 hafta spirulina tüketebilir ya da yeşil bitki detoksu uygulayabilirsiniz.

Sağlıcakla kalın..

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23