• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

‘Hergele’ Ahmet Hakan reformistleri savundu, ehl-i sünnet hocaları hedef gösterdi!

Yeniakit Publisher
2019-07-20 13:12:00 - 2019-07-20 14:18:06
‘Hergele’ Ahmet Hakan reformistleri savundu, ehl-i sünnet hocaları hedef gösterdi!

‘Hergele’ Ahmet Hakan; kader inkarcısı Mustafa İslamoğlu’nu, “Hepimiz patatesiz” diyen Caner Taslaman’ı, “Allah gaybı bilmez” diyen Abdülaziz Bayındır’ı, Kabe ve Hacerül Esved’e akılalmaz sözler sarf eden Edip Yüksel’i, Hz. Meryem hakkında çelişkili ifadeler kullanan Mehmet Okuyan’ı vb. din adamlarını savundu, Nurettin Yıldız ve Cübbeli Ahmet Hoca’yı hedef aldı.

 yeniakit.com.tr 

'Hergele' Ahmet Hakan, yine üzerine vazife olmayan işlere kalkıştı. Hürriyet’te karaladığı köşesinde süreki Cübbeli Ahmet Hoca’yı hedef alan Ahmet Hakan, bugün yine Ahmet Hoca’yı ve Nurettin Yıldız’ı hedef aldı. Aklınca ehl-i sünnet hocaları küçümseyen ‘Hergele’ hadis karşıtlığıyla bilinen, gündem olmak için söylemedikleri söz kalmayan sözde din adamlarını savundu.

Reformistleri savundu

Hakan şunları yazdı:

Mustafa İslamoğlu’nun, Caner Taslaman’ın, Abdülaziz Bayındır’ın, Edip Yüksel’in, Mehmet Okuyan’ın, Mustafa Karataş’ın, İsrafil Balcı’nın...

İslam’ı anlama ve yorumlama hakkını zorla ve zorbalıkla ellerinden almaya çalışanlar var.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

*

Bunlara kalsa...

İslam’ı anlama ve yorumlama hakkı...

Sadece ve sadece Cübbeli Ahmet, Nurettin Yıldız gibilere tanınmalı.

*

Laiklik işte tam da bu 
İslamo-faşistlerin zorbalıklarının önüne geçilmesi için gerek şart.

Laiklik bunları mı savunuyor?

Ahmet Hakan, ehl-i sünnet karşıtlarının istedikleri gibi atıp tutması ve İslam’ı tahrif etmek isteyenlerin değirmenin su taşıyan reformistlerin faaliyetlerine devam edebilmesi için laikliği şart koştu... Hakan’ın savunduğu isimlerden;

Mustafa İslamoğlu; kader inkarcısı. Buhari ve Müslim’e iftira atan İslamoğlu, Hz. Adem’in babası olduğunu savunmuş, takke ve sarığın dinde yeri olmadığını söylemişti. Takke ve sarığın bid’at olduğunu savunduğu halde sarıkla namaz kıldıran İslamoğlu, sahabenin cenazede helallik almadığını da iddia etmiş, lakin babasının cenaze namazı sonrası cemaatten helallik istemişti.

Caner Taslaman; biyolojik evrimin İslam tarafından reddedilmediğini ve maymundan gelmenin aslında bir sorun teşkil etmediğini savunmak için, hücrelerimizin sürekli tükettiğimiz besinlerle kendisini yenilediğini, dolayısıyla hepimizin patates, salatalık, kıyma vs. olduğumuzu söylemişti. Taslaman, “Biz fiilen şu an her dakika patates, lahana, mercimek, inek, tavuğun değişime uğramasıyız. Patatesin değişime uğramasısın, patatessin. Şu anda ineğin değişime uğraması olmaktan sorun hisseden var mı aranızda?” ifadelerini kullanmıştı.

Mehmet Okuyan; yıllarca tefsirlere karşı çıkmış, daha sonra tefsir okumanın önemini anlatmaya başlayarak, “Kısa surelerin tefsirini” yazmıştı. Bu hareketiyle İslami camiada büyük tepki çeken Okuyan, aynı zamanda Hz. Meryem hakkındaki sözleriyle gündem olmuştu. Hz. Meryem’in hem erkek hem de kadın hücrelerine sahip olup kendi kendisini döllemiş olabileceğini, böylece Hz. İsa’yı kocasız doğurmuş olabileceğini savunan Okuyan, HaberTürk’te katıldığı bir programda bu söylemlerini -görüntüleri olmasına rağmen- yalanlamıştı.

Edip Yüksel; Reşad Halife isimli müptezeli Amerika’da “Allah rasulu” ilan etmiş, ehl-i sünnete farklı bir din diyerek tüm hadisleri inkar etmişti. Yüce dinimiz İslam’ı tahrif noktasında en ileri giden şarlatanların başını çeken Edip Yüksel, bir videosunda Kabe’ye “küp”, hacerül esvede “vajina taşı” diyerek zeka seviyesi ve dine bakış açısını da gözler önüne sermişti.

Abdülaziz Bayındır; İmam Serahsi gibi Mebsud isimli dev bir eseri kaleme almış ve hanefi alimlere ışık tutmuş birisine karşıtlığıyla dikkat çekmişti. Bayındır, aynı zamanda Allah’ın, imtihan gereğince bizim yapıp yapmayacağımız fiillerimizi önceden bilemeyeceğini savunmuştu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Emekl

Laikliği yaşayamadığımız için laikler gibi ne okuyabildik nede yaşayabilmekteyiz nede onlar gibi ahlak vicdan birlik sahibi olabildik o yüzden hiç bir zaman mutluda olamadık Allah’a şükür dedik verilenle yetindik verenlerde Allah’a şükür dedi ancak verilenle yetinmeyi beceremediler beceremeyincede kul hakkı yetim hakkı yalan dolan ne olursa onunla büyüdüler bizlerin bir kısmıda onları gördü hal ortada

Memo

Allah kalplere mühür vurdumu acamazsiniz. Adını yazmakta utanıyorum Hergele nin Allah onun kalbine mühür vurmuş Azîz nesin,ebucehil gibi,yinede dua edelim Allah ıslah etsin..
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23