Her şey birdenbire oldu! Dünyaya tehditler savuran Netanyahu, canlı yayında böyle ecel terleri döktü
Milli İradenin Sesi Yeni Akit
Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.
Siyonist İsrail'in Başbakanı Netanyahu basın açıklaması yaparken, daha önce İran füzeleriyle vurularak ağır hasar alan bir bina çöktü. Netanyahu'nun gözlerindeki korku kameralara anbean yansıdı.
İran'ın füze saldırıları devam ederken bugün Tel Aviv'de kaydedilen bir görüntü büyük ses getirdi. İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu basın açıklaması yaparken dikkat çeken bir olay yaşandı.
Kameraların önünde İran savaşına dair değerlendirmelerde bulunan Netanyahu konuşurken daha önce İran füzeleriyle vurularak ağır hasar alan bir bina çöktü.
O anlarda panik yaşadığı görülen Netanyahu arkasını dönüp sesin geldiği yöne doğru baktı. İsrail Başbakanı'nın gözlerindeki korku kameralara anbean yansıdı.