• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Helikopter düştü iddiası! Çok sayıda ekip bölgeye sevk edildi

Yeniakit Publisher
2022-05-30 22:20:00 - 2022-05-30 23:22:03

Kocaeli’nin Körfez ilçesinde helikopter düştüğüne dair yapılan ihbar üzerine çok sayıda ekip olay yerine sevk edildi. Ekiplerin yaptığı aramalarda ihbarın asılsız olduğu, vatandaşların gördükleri işaret fişeğini helikopter sandıkları öğrenildi.

Kocaeli’nin Körfez ilçesinde helikopter düştüğüne dair yapılan ihbar üzerine ekipler harekete geçti. Bölgeye sevk edilen ekiplerin yaptığı inceleme sonucu ihbarın asılsız olduğu tespit edildi.

Olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi

Olay, Körfez ilçesine bağlı Melen Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ilçede işaret fişeğini gören vatandaşlar, helikopter düştüğünü zannederek 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarda bulundu.

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYIN

İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye, arama kurtarma ve sağlık ekibi sevk edildi.

 
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Helikopter ihbarı asılsız çıktı

Olay yerine ulaşan ekipler bölgede detaylı arama çalışması yaptı. Ekiplerin yaptığı aramalarda ihbarın asılsız olduğu belirlendi.

Ekiplerle birlikte arama çalışmasına katılan Murat Koç adlı vatandaş, "Belen köyünde hayvancılıkla uğraşıyorum. Helikopterin düştüğüne dair bize bilgi gelince bu bölgeye hakim olduğumuz için etrafa motosikletle baktık ancak bir şey göremedik. Jandarma ve muhtarla iletişime geçtim, her yeri kontrol ettik. Bir şey bulamadık. Bölgeye hakim olduğumuz için her yere baktık. Motosikletle gidebileceğimiz en uç yerlere kadar gittik baktık. Bu bölgeye düşmedi. Bu bölgede olsaydı illaki görürdük, bilirdik" dedi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Hasan Eskalen

Azerbeycandaki Teknofestte katılan Akıncı İhanın Çorluya dönüş yolunda düştügü dedikodusu var İnşallah böyle bir durum yoktur.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23