• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

HDP'li Belediye Başkanı, skandalı ifşa edip istifayı bastı

Yeniakit Publisher
2020-09-25 09:00:00 - 2020-09-25 10:42:10
HDP'li Belediye Başkanı, skandalı ifşa edip istifayı bastı

Halka hizmet etmeye çalıştığı için parti içinde çeşitli hakaretlere ve iftiralara maruz kaldığını söyleyen HDP’li Hoşhaber Belediye Başkanı Ahmet Karasu, partisinden istifa etti.

Terör örgütü PKK’nın siyasi ayağı HDP, kazandığı belediyeleri teröre hizmet aracı olarak kullanmaya çalışıyor. Parti içinde ‘kazara’ halka hizmet etmeye çalışan isimler de, partililer tarafından saf dışı bırakılıyor. Iğdır’ın Hoşhaber Belde Belediyesi’ni yüzde 41 oyla kazanan Ahmet Karasu, göreve geldiğinden bu yana vatandaşlara hizmet etmeye çalıştığını, bu yüzden parti içinde birçok sorun yaşadığını söyledi.

Seçildikten sonra gecesini gündüzüne kattığını ve elinden geldiğince halk için çalıştığını savunan Karasu, bu çabalarının parti içinde kişisel çıkarlarına dokunduğu bazı çevreleri rahatsız ettiğini söyledi. Kendisine parti içinde yapılan eleştiri, hakaret ve iftiraların haddi hesabı olmadığını belirten Ahmet Karasu, fikir ayrılığı ve iletişim kopukluğu yaşadıklarını söyleyerek partide kalmanın bir anlamı olmadığını vurguladı. Karasu, “Bu günden sonra Halkların Demokratik Partisinden kendi isteğimle istifa ediyorum.” dedi.

Ahmet Karasu, görevine bağımsız olarak devam edeceğini kaydetti.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

dürüst

Üç-beş babayiğit çıksa, Devlet te gerçekten destek olsa tüm zibidilerin beli kırılır hepsi belasını bulur, Ülke de huzur bulur İnşaallah.

adnan babadağ

chp lilerin de hdp köleliğinden istifa etmesi gerekir.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23