• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

HDP saldırganı ile polisin ilk diyalogu ortaya çıktı! İşte o anlar...

Yeniakit Publisher
2021-06-17 23:32:00 - 2021-06-17 23:39:56

İzmir'in Konak ilçesinde HDP İl Başkanlığı binasına silahlı saldırı gerçekleştiren saldırganın polis tarafından yakalandığı ana ilişkin görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde saldırganın, "Kimseye zarar vermedim, kimseyi vurmadım, bir kişiye ateş ettim" dediği duyuluyor.

İzmir’de HDP İl Başkanlığına yönelik yapılan ve bir kişinin öldüğü silahlı saldırı şüphelisinin, saldırının ardından polisle girdiği ilk diyalog kameralara yansıdı. Görüntülerde şüphelinin, "Kimseye zarar vermedim, kimseyi vurmadım, bir kişiye ateş ettim" dediği görülüyor.

Konak ilçesinde, HDP İzmir İl Başkanlığının bulunduğu binaya O.G. isimli şahıs, saat 11.05 sıralarında silahla girdi. O.G.’nin içeriye girmesinin ardından binadan silah sesleri geldi.

Bir parti çalışanı hayatını kaybetti

Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi, cadde trafiğe ve yaya geçişine kapatıldı. Kısa bir süre sonra şahsın içeride parti çalışanı Deniz Poyraz’ı öldürdüğü belirlendi.

Saldırganın polisle ilk diyaloğu

Öte yandan O.G.’nin saldırı sonrası HDP İl Başkanlığı önünde gözaltına alındığı ilk anlarda polisle diyaloğu kameralara yansıdı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Polisin ne iş yaptığı ve ismini sorması üzerine O.G., “Kemalpaşa’da çalışıyordum, istifa ettim. Kimseye zarar vermedim, bir kişiye ateş ettim” dediği görülüyor.

 

Bina çevresinde keşif yaptığı ortaya çıktı

Ayrıca şüphelinin, bina çevresinde birkaç kez keşif yaptığı, bina içerisine girdiğinde orada bir kaç kişinin olabileceğini düşündüğünü söylediği de öğrenildi. Polisle girdiği ilk diyalog sırasında şüphelinin rahat tavırları ise dikkatlerden kaçmadı.

Devlet Bahçeli'den HDP'ye saldırıyla ilgili flaş açıklamalar" target="_blank">
Son dakika! Devlet Bahçeli'den HDP'ye saldırıyla ilgili flaş açıklamalar
Son dakika! Devlet Bahçeli'den HDP'ye saldırıyla ilgili flaş açıklamalar

Siyaset

Son dakika! Devlet Bahçeli'den HDP'ye saldırıyla ilgili flaş açıklamalar

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Sina SALIK

Ya işte ben ta Trump seçilince de söyledim. Amerika'da demokratlar seçilince Türkiye'de solcular coşuyor, Cumhuriyetçiler seçilince de sağcılar coşuyor. Akparti'nin seçilmesi önemli değil. Bürokrasi'yi Amerika'da seçilen görüş tayin ediyor. Erdoğan uymazsa abd'den gelen emirlerle bir yerlerde olaylar oluyor cinayetler işleniyor bombalar patlıyor. Süleyman Soylu'yu sevmem akpartiyi bitireceğim vs sözlerinden dolayı ama eminim açılım süreçleri yüzünden o sözleri söylediğini tahmin ediyorum yani haksız da değildi kötü bir dönemdi o dönem ve şu an onu göndermek için bu tarz hareketler yapacak Biden cephesi. Polisler ve içişleri bakanlığı da yine Biden'ın istediği kişilerle dolacak. Yani yeni açılım süreçleri vs görürüz artık. Olmazsa eminim yine bir şeyler olur. Dedim ya biz bu ülkeyi yönetmiyoruz sadece birilerini seçiyoruz ama seçilenler yönetmiyor amerikadan gelen emirleri yerine getiriyorlar sadece. Demokrasi bir şey ifade etmiyor. Seçilmek yönetmeyi sağlamıyor maalesef. Demokrasi bu milleti bölüyor, güçlendirmiyor. Bence tekrar gözden geçirilmeli. Çünkü demokrasiyi biz yönetemiyoruz sadece seçilmek için kullandığımız bir araç. Amaçsız bir araç.

Sabri

Kesin fetücü dür, cemeat ile ilişkisi hemen araştırılsın..
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23