• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

HDP saldırganı ile polisin ilk diyalogu ortaya çıktı! İşte o anlar...

İzmir'in Konak ilçesinde HDP İl Başkanlığı binasına silahlı saldırı gerçekleştiren saldırganın polis tarafından yakalandığı ana ilişkin görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde saldırganın, "Kimseye zarar vermedim, kimseyi vurmadım, bir kişiye ateş ettim" dediği duyuluyor.

8 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Avni yaşar

Nasıl kıydın o onurlu insana 
  • 5 Yıl Önce

Mesut Sarp

Suclular icimizde. Var mı şantaja ugramayacak siyasetci ve şerefli devlet görevlileri işte o zaman arkadaki şerefsiz failler ortaya cıkar.
  • 5 Yıl Önce

Fatih

40 YILDIR İNSANLARIN CANI YANDI. ASKERİ POLİSİ ÖLDÜRÜLDÜ. BİR TANE GENÇ KALKIP DA İÇİNDE BÜYÜTTÜĞÜ BU KİN İLE BİR EYLEM GERÇEKLEŞTİRMİŞ. SİZ HİÇ SORDUNUZ MU NEDEN YAPTIĞINI
  • 5 Yıl Önce

Güney Azerbaycanlı bozkurt

Bu saldırı ile terör yandaşı ve suçlu olan HDP , mağdur ve masum durumuna düştü
  • 5 Yıl Önce

Mehmet Soylu

Katili teröristlere teslim edin, katilin infazını katilin ortaları yapsın
  • 5 Yıl Önce

Ismail

Hdp saldirani mutlaka iyi incelenmesi gerek bu koku ip den geliyor gibi geliyor ekseri bu organisyinu onlar yapar provakatörluk onlarin isi.
  • 5 Yıl Önce

Sabri

Kesin fetücü dür, cemeat ile ilişkisi hemen araştırılsın..
  • 5 Yıl Önce

Sina SALIK

Ya işte ben ta Trump seçilince de söyledim. Amerika'da demokratlar seçilince Türkiye'de solcular coşuyor, Cumhuriyetçiler seçilince de sağcılar coşuyor. Akparti'nin seçilmesi önemli değil. Bürokrasi'yi Amerika'da seçilen görüş tayin ediyor. Erdoğan uymazsa abd'den gelen emirlerle bir yerlerde olaylar oluyor cinayetler işleniyor bombalar patlıyor. Süleyman Soylu'yu sevmem akpartiyi bitireceğim vs sözlerinden dolayı ama eminim açılım süreçleri yüzünden o sözleri söylediğini tahmin ediyorum yani haksız da değildi kötü bir dönemdi o dönem ve şu an onu göndermek için bu tarz hareketler yapacak Biden cephesi. Polisler ve içişleri bakanlığı da yine Biden'ın istediği kişilerle dolacak. Yani yeni açılım süreçleri vs görürüz artık. Olmazsa eminim yine bir şeyler olur. Dedim ya biz bu ülkeyi yönetmiyoruz sadece birilerini seçiyoruz ama seçilenler yönetmiyor amerikadan gelen emirleri yerine getiriyorlar sadece. Demokrasi bir şey ifade etmiyor. Seçilmek yönetmeyi sağlamıyor maalesef. Demokrasi bu milleti bölüyor, güçlendirmiyor. Bence tekrar gözden geçirilmeli. Çünkü demokrasiyi biz yönetemiyoruz sadece seçilmek için kullandığımız bir araç. Amaçsız bir araç.
  • 5 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23