• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Halkın cebindeki paraya saldıran İBB şimdi de dinine saldırıyor! İmam ve talebeleri cahil ve şiddet yanlısı olarak sahnelendi

Yeniakit Publisher
Yücel Kaya Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Şehir Tiyatroları’nda sahnelenen bir oyunda imam ve talebeleri “cahil, yobaz ve şiddet yanlısı” gibi ifadelerle sahneye yansıtıldı. Milletin vergileriyle finanse edilen Şehir Tiyatroları’nda imam ve talebeler hakaretamiz sahnelerle hedef alındı. İBB’nin tiyatrosunda sahnelenen oyunda Müslüman kimliğe yapılan saldırı, seyircilerden ve sosyal medyadan büyük tepki topladı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Şehir Tiyatroları’nda sergilenen oyunda İslam’a ve din adamlarına çirkin saldırı gerçekleşti.


 

İmam ve talebeleri “cahil, yobaz, şiddet yanlısı” diye yaftalanarak sahneye taşındı.

Salondaki Müslüman vatandaşlar gördükleri manzara karşısında isyan etti.

Gazeteci Taha Hüseyin Karagöz’ün tepki gösterdiği anlar sosyal medyada gündem olurken, vatandaşlar “Bu sanat değil, dine düşmanlıktır” diyerek İBB yönetimine ateş püskürdü. Vergilerle finanse edilen bir kurumda milletin inancına hakaret edilmesi, “CHP zihniyeti tiyatro sahnesine taşındı” yorumlarına neden oldu.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Misafir

Dinle dalga geçmek, küfür zihniyetinin bir yansıması. Bu hak ile batılın savaşı. Cennet ucuz değil, cehennem de lüzumsuz değil

Şahin

 din düşmanları yer yerde var.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23