• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Halk TV'de koronavirüs skandalı! Özlem Gürses test sonucu çıkmadan canlı yayına çıktı

Yeniakit Publisher
2020-10-29 11:00:00 - 2020-10-29 11:07:44

CHP yandaşı Halk TV’de koronavirüs skandalı patlak verdi. Halk TV programcısı Özlem Gürses, yaptırdığı PCR testinin sonucunu beklemeden canlı yayına çıktı. Gürses programda ‘Yarın sonucum çıkacak’ deyince stüdyo bir anda buz kesti. Gürses ve kanalın sorumsuzluğuna sosyal medyada tepki yağdı. Gürses ise kendini "semptom yok" diyerek savundu.

CHP'nin kanalı Halk TV'de dün yayınlanan 'Şimdiki Zaman Siyaset' programına İsmail Saymaz, CHP'li eski vekil Barış Yarkadaş, Aytunç Erkin ve Elfin Tataroğlu konuk oldu.

Özlem Gürses test sonucunu beklemeden programa geldi

Programın başında konuşan program moderatörü Özlem Gürses skandal bir açıklama yaptı. Gürses'in "Ben dört gündür yatıyorum. Son derece sıkıntılı bir dört gün geçirdim. Yarın test sonucum çıkacak, zannediyorum bir şey olmayacak inşallah" ifadelerini kullanması şoke etti.

5 saat süren programa PCR testi sonucunu beklemeden gelen Gürses'in hareketi sosyal medyada büyük eleştiri yağmuruna tutulurken programda da konuklardan tepki aldı.

İsmail Saymaz konuşma sonrası "Nasıl yani, test sonucu görmeden mi buraya geldin?" demesi üzerine Gürses "Biraz öyle oldu galiba" karşılığını verirken Yarkadaş da, "Benim bir işim vardı galiba" diyerek espri yapmakla yetinmesi dikkat çekti.

Gürses ise "Yok hayır, daha iyiyim. En azından 'corona'ya dair bir semptom yok. Yarın daha iyi anlayacağız bu meseleyi" diyerek konuyu kapatmak için uğraştı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

atakan699

türkiyede iftiranin cezasi yok, avrupada olsa istifa eder daha tvlere cikamazdi ama ic düsman cok güclü olmus

Ziya

Tipik cahil tayfası birde kendisini çağdaş diye lanse ermezdi cahil çağdaş yobaz seni seni aklın bu iste
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23