• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Hafızlar Düzce'de yarıştı

Yeniakit Publisher
IHA Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Hafızlar Düzce'de yarıştı

Düzce'de Diyanet İşleri Başkanlığı koordinesinde Kur'an Kursu öğrencileri, 2024 Yılı Hafızlık Yarışmasında mücadele etti.

Diyanet İşleri Başkanlığı koordinesinde Kur'an Kursu öğrencilerine yönelik düzenlenen 2024 Yılı Hafızlık Yarışmasında bölge finali yapıldı.

Düzce İl Müftülüğü ev sahipliğinde kız ve erkek hafız öğrencilerin yarıştığı final iki oturumda gerçekleşti. Bölge finali programı Kur'an-ı Kerim tilaveti sonrası İl Müftüsü Vekili Hasan İzmirli'nin konuşması ile başladı. İzmirli, “Öncelikle hafızlarımızın yetişmesinde emeği geçen anne-babalarına ve din görevlilerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Kelamullahı ezberleyen ‘lafzın hamili mananın amili' kıymetli öğrencilerimizin her birine tek tek başarılar diliyorum” dedi.

Yarışma sonucunda kız öğrenciler kategorisinde Tokat Fatıma Tüz Zehra Yatılı Kız Kur'an Kursu öğrencisi Rümeysa Yıldız, erkek öğrencilerde Kastamonu Seyyid Zülfikar Yatılı Erkek Kur'an Kursu öğrencisi Furkan Çiftçi bölge birincisi oldu. Yarışmaya katılan tüm öğrencilere çeşitli hediyeler verilerek program sona erdi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Berat

Kur'an Güzel okuma Yarışı ne kadar acı bir durum.Hz.Ebu Bekr, Hz. Ömer kalksa da yarışa katılsa kazanır mıydı? Asla.o halde neyin yarışı? Ağlanan, kış soğuğunda ter dökülen, nice sıkıntılarla köşe bucak Saklana saklana okunan Kitap ile eğleniyor muyuz desem, bozulurlar Peki ne yapıyoruz? Yarış(!).
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23