• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Gürcistan maçında Ronaldo çılgına döndü

Yeniakit Publisher
2024-06-27 01:26:00 -
Gürcistan maçında Ronaldo çılgına döndü

Portekizli süper star Cristiano Ronaldo, Gürcistan'la oynadıkları maçın bir pozisyonunda penaltı bekledi fakat devam kararı verilince öfkelendi.

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2024) Türkiye'nin de yer aldığı F Grubu'nda Gürcistan ile Portekiz karşı karşıya geldi.

Gürcistan rakibini 2-0'lık skorla mağlup etti.

Bu karşılaşmanın ilk yarısında yaşanan bir pozisyonda ise yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo adeta çılgına döndü.

Portekiz'in hücum geliştirdiği bir atakta rakibiyle girdiği ikili mücadelede ceza sahasında yerde kalan Ronaldo, penaltı için hakeme döndü. Fakat maçın hakemi Sandro Schärer, oralı olmadı ve devam kararı verdi. Bunun ardından hakeme çok sinirlenen Ronaldo, sert tepkileri sonrasında sarı kart gördü.

39 yaşındaki ismin, siniri soyunma odasına gittiği sırada da devam etti. Yaşanan bu anlar sosyal medyada gündem oldu.

Ronaldo ilk kez gol atamadı

Diğer yandan Cristiano Ronaldo, kariyerinde ilk kez bir büyük uluslararası turnuvanın (Dünya Kupası ve Avrupa Şampiyonası) grup aşamasında gol atamadı.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Haklı gibi

Fotoğrafa bakılırsa haklı gibi.Foto da oynama yoksa..
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23