• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Günay 'meczup' diyerek saldırınca ortam gerildi

Yeniakit Publisher
2022-05-18 22:05:00 -

Habertürk TV'de SADAT'ın tartışıldığı programda eski Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay'ın sözleri ortamı gerdi.

SADAT'ı hedef alan zihniyet iyice raydan çıktı. Habertürk TV ekranlarında yaşanan tartışmada SADAT'ı hedef alan eski Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, SADAT'ın kurucusu emekli general Adnan Tanrıverdi'ye "meczup" deyince Eski milletvekili ve yazar Resul Tosun, "Emekli bir generala bu yakıştırmayı yapmanız son derece üzücü" diyerek tepki gösterdi.

Günay, uluslararası bir konferasta alınan İslam Birliği projesine karşı çıkarak Türkiye'nin başkentinin değiştirilmek istendiğini ima etti.

Söz alan Tosun, Bu projenin uluslararası bir konferansta ortaya çıktığını merkezinin İstanbul olmasının istendiğini belirterek Türkiye'nin dili ve başkenti ile bunun bir alakası olmadığını ve bu oluşumun Avrupa Birliği benzeri bir önerdiğini söyledi. Kılıçdaroğlu'nun SADAT baskınına da değinen Tosun, Kılıçdaroğlu'nun bu yaptığının yanlış olduğunu belirterek, yargı önünde mahkum olacağını söyledi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Cüneyt Fatıoğlu

Bu zihniyet Hasan Mezarcıyı hapiste verilen ilaçlar ve işkenceyle meczup hale getirdi,istiyorlarki müslümanların hepsi meczup olsun.Kafayı çekersen,dansa baloya gidersen,batılılara benzersen ilerici olursun.

Hamza

Bu şahıs tam bir menfaat capulcusu reisin en büyük hatalarindan bunun gibi menzumluk yapan bi kaç kişi daha var böyle nankör hain ler
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23