• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Gelecek Partisi Genel Başkanı Davutoğlu, Ardahanlılarla bir araya geldi:

Yeniakit Publisher
2020-07-27 20:58:18 -
Gelecek Partisi Genel Başkanı Davutoğlu, Ardahanlılarla bir araya geldi:

"Buraları iyi bilirim, başbakan olmadan önce son ziyaretimi buraya yapmıştım. Yani Ardahan'ın suyunu içtik başbakan olduk. Kura Nehri'ne dokunduk, buralar bereketli topraklar"

ARDAHAN (AA) - Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Ardahan'da sivil toplum kuruluşu (STK) temsilcileri ve basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Yarın yapılacak partisinin il kongresine katılmak üzere Ardahan'a gelen Davutoğlu, kentte esnafı ziyaret etti.

Daha sonra Kura Nehri kıyısındaki bir tesiste STK ve basın mensuplarıyla bir araya gelen Davutoğlu, burada yaptığı açıklamada, Ardahan'ın önemli potansiyele sahip olduğunu ve bu potansiyelin kendi iktidarlarıyla değerlendirileceğini ifade ederek "Toplumun huzura ihtiyacı var. 83 milyon ortak bu vatanın sahipleriyiz. Refahı halka yaymak için siyasetteyiz." dedi.

Ardahan'ı önemsediklerini belirten Davutoğlu, 67 ilde örgütlendiklerini, gözlerinin hep doğuda olduğunu vurguladı.

Davutoğlu, yarın yapılacak kongrenin hayırlara vesile olmasını dileyerek şöyle devam etti:
ÖNE ÇIKAN VİDEO

"Yarın Ardahan'dan bir ses vereceğiz ta Edirne'ye, Kura Nehri'nden Meriç Nehri'ne ses vereceğiz. Ve şunu diyeceğiz, 'Türkiye'nin batısında ne varsa, hangi imkan varsa doğusunda da olacak'. Buraları iyi bilirim, başbakan olmadan önce son ziyaretimi buraya yapmıştım. Yani Ardahan'ın suyunu içtik başbakan olduk. Kura Nehri'ne dokunduk, buralar bereketli topraklar."

Davutoğlu, Ardahan'da göçün durması gerektiğini, bunun da bereketli topraklarının değerlendirilmesiyle mümkün olabileceğini sözlerine ekledi.











Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23