Gazetecinin sorusu üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan: Aferin, bana unuttuğumu hatırlattın
Milli İradenin Sesi Yeni Akit
Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.
Cuma namazı sonrası açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, torunlarının karne almasını hatırlatan gazeteciye, "Aferin, bana unuttuğumu hatırlattın" dedi.
Cuma namazı sonrası gündemle ilgili değerlendirmelerde bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bir gazetecinin sorduğu soruyu beğendi.
"Torunlarımın karnesi başarılı"
"Öğrenciler karnelerini aldı, torunlarınızın karnesi nasıl geldi?" sorusuna Erdoğan gülümseyerek, "Aferin, bana unuttuğumu hatırlattın. Bundan dolayı özellikle teşekkür ediyorum. İlk yarı bugün son buldu. Bütün yavrularımız gözlerinden öpüyorum. Hepsini tebrik ediyorum. Tabii en küçüğünden en büyüğüne torunlarım başarılı karneleriyle geldiler. Bu da tabii bizler için iftihar vesilesi. Bu nesil başka olacak. Başarılarla dolu geleceğimizi inşa edecektir" dedi.
"Torunlarınız karne hediyesi aldı mı?"
"Torunlarınız karne hediyesi aldı mı?" sorusuna Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ben zaten istemeden dağıttım" şeklinde cevap verdi.
