• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Galatasaraylıları heyecanlandıran mesaj! ‘İstanbul’u çok özlüyorum’

Yeniakit Publisher
2019-11-18 10:18:00 -
Galatasaraylıları heyecanlandıran mesaj! ‘İstanbul’u çok özlüyorum’

Sosyal medyadan Galatasaray formalı fotoğraf paylaşan Bafetimbi Gomis, “Galatasaray taraftarı benim için özel. İstanbul’u çok özlüyorum. Eğer şartlar oluşursa, dönmeye hazırım” dedi. 34 yaşındaki santrfor, Ocak ayında yeniden aslan olabilir.

Sosyal medya hesabından Galatasaray formalı fotoğrafını paylaşıp, sarı kırmızı kalple “Her zaman yanınızdayım” diyen Bafetimbi Gomis, Ocak ayında yeniden aslan olabilir. Yakın çevresine konuşan 34 yaşındaki santrfor, “Galatasaray taraftarı benim için özel. İstanbul’u çok özlüyorum. Eğer şartlar oluşursa, dönmeye hazırım” sözleriyle ateşi yaktı.

Galatasaray’da gündem forvet transferi... Andone’nin şok sakatlığının ardından Falcao’dan da kötü haber gelirken, mevcut kadroda orijinal bölgesi forvet olan kimse kalmadı. Andone’nin dönüşü Mart ayını bulabilir

Falcao toparlanamıyor

Falcao ise yoğun tedaviye rağmen bir türlü toparlanamıyor. Yani teknik heyet, Kolombiyalı yıldıza göre plan yapamıyor. İşte tam da bu ortamda tanıdık bir isimden mesaj geldi: Bafetimbi Gomis. Al Hilal formasıyla gollerine devam eden Fransız yıldız, sosyal medya hesabından Galatasaray formalı fotoğrafını paylaşıp, sarı kırmızı kalp koydu ve “Her zaman yanınızdayım” dedi.

Bu mesaj Sarı kırmızılı taraftarları çok heyecanlandırırken, Gomis’in Galatasaray yönetiminden haber beklediği belirtildi.

Yakın çevresine konuşan Gomis’in, “Galatasaray taraftarı benim için çok özel. İstanbul’u da çok özlüyorum. Orada güzel dostluklarım var. Eğer şartlar oluşursa, ben her zaman dönmeye hazırım. Neden olmasın” dediği öğrenildi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Ancak bu transferin gerçekleşmesi için Başkan Mustafa Cengiz ile Gomis arasındaki buzların erimesi de şart. Daha önce havalimanında Gomis’in selam vermediği Başkan, sonrasında “Selam verse ne olur, vermese ne olur. Bizden para istedi. O rakamları veremediğimiz için ayrıldı” açıklaması yapmıştı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Nuhuta

Ne ülkemiz varmış be..Artizti,futbolcusu,mültecisi,sığınmacısı gelen gitmek istemiyor.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23