• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Galatasaray transfer de hız kesmiyor! 8 yıldızla anlaştı

Yeniakit Publisher
2020-07-26 11:23:00 -
Galatasaray transfer de hız kesmiyor! 8 yıldızla anlaştı

Bu sene şampiyonluk hedefini gerçekleştiremeyen Galatasaray sağ bekte Omar, sol bekte Caner, stoper de Semih, orta sahada Emre Çolak, kanatlarda Emre Kılınç, Arda Turan ve forvette Oğulcan Çağlayan ile Sinan Gümüş'ü transfer etmek isteyen Galatasaray bu oyuncularla anlaşmaya çok yakın.

Sözleşmesi sona eren Mariano ile yolları ayıran Galatasaray, sağ beke Olympiakos’tan Omar Elabdelloui’yi transfer ediyor.

28 yaşındaki Norveçli yıldız oyuncunun da kontratı bitiyor ve bonservis bedeli yok. Sol bekte Beşiktaş’la sözleşmesi biten 31 yaşındaki Caner Erkin’le 2+1 yıllık anlaşma sağlandı.

Tecrübeli futbolcu çok yakında Galatasaray’a imza atacak. Ayrıca kontratları biten ve boşa çıkan teknik direktör Fatih Terim’in eski öğrencileri Arda Turan, Semih Kaya ve Emre Çolak da Florya’ya geri dönüyor.

Çaykur Rize’den ayrılan 24 yaşındaki golcü Oğulcan Çağlayan da resmi imzayı atmak için gün sayıyor. En kritik operasyon Fenerbahçe’nin de radarına giren bir başka eski Galatasaraylı Sinan Gümüş ise Genoa’dan bonservisini almaya çalışıyor.

Antalya’da kiralık oynayan 26 yaşındaki forvet, sarı-kırmızılılar’la prensip anlaşmasına vardı. İtalya’dan beklediği haberin gelmesi halinde Sinan da Galatasaray’ın yolunu tutacak.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Sezonun flaş isimlerinden Emre Kılınç da devre arasında Galatasaray’a verdiği sözün arkasında durdu ve imzaya hazırlanıyor.

Böylece Galatasaray, bonservis bedeli ödemeden çok kritik bir transfer operasyonunu gerçekleştirmiş olacak.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23