• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

FETÖ’cülere hediye paketleri içerisinde para yollamışlar

Yeniakit Publisher
2020-11-06 21:05:00 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
FETÖ’cülere hediye paketleri içerisinde para yollamışlar

Adana'da, haklarında işlem başlatılan FETÖ üyelerine ve ailelerine finansal destekte bulundukları iddiasıyla haklarında 25'er yıla kadar hapis istemiyle dava açılan 22 şüpheli arasındaki itirafçı, örgütün hediye paketleri içerisinde kargo aracılığıyla gerçekleştirdiği para trafiğini anlattı.

8'i tutuklu 22 şüpheli arasında yer alan itirafçı T.S., FETÖ içerisinde ‘Mert’ kod adlı öğretmen M.K. ile irtibatlandırıldığını ve A.D'nin topladığı parayı kendisine bıraktığını iddia ederek, şunları anlattı: "2018-2019 yıllarında bu para alışverişi devam etti. Bana kullanacağım telefon cihazını ve hattını kendileri temin ediyordu. 3-4 ayda bir değiştiriyorlardı. Mert, daha sonra yurt dışına kaçtı. Bana WhatsApp üzerinden 'Biz sana paraları nereye bırakman gerektiğini söyleyeceğiz, sen oraya bırakırsın' dedi. Bu şekilde bana para getirdikçe teslim ediyordum. Bazen hesap numarası, bazen de parayı vereceğim ailelerin kim olduğunu söylerdi. Ben de parayı teslim ederdim. Bana Hamza kod adı verildi. Paraları Adana’da FETÖ'den işlem yapılanların ailelerine elden, kent dışındaki ailelere de kargoyla hediye paketi içerisinde gönderdim. Ben, bu örgüt tarafından kullanıldım ve çok pişmanım."

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Okur

Avrupaya kaçanların iltica işlerini halledip, hemen ev kiralayıp yerleştiriyorlar! Yurt dışına kaçan fetöcüler Türkiye başta olmak üzere tüm dünyadaki müslümanların aleyhine faaliyetlerin peşinde koşup daha fazla zarar veriyorlar islam âlemine! Avrupada çok kiralık dâireleri olan biri geçen gün diyor, şu sıralar hep öğretmen doktor olduklarını söyleyen türkler ev kiralamak istiyor, 3 aylık hava parası bir yıllık kirayı peşin vererek ev kiralamak istiyorlar! Neresinden baksan 15 veya 20.000,00 € demektir bir yıllık kira! Bunlar bu parayı nereden buluyor, kesin fetöcü olmalı bunlar diye anlatıyordu! Peki bu örgüt bu paraları nereden buluyor, o gazetede yayımlanan idda doğrumu, yurt dışında gurbetçi müslüman kamuoyundan gizlice kendilerine bağlanan cami ve dernek sayıları artırıp ve oralarda yardım toplama faaliyetlerimi örgütün gizli para kaynakları acaba!?
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23