• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Fenerbahçe'nin istediği Galatasaray ve Trabzonspor kabul etmedi

Yeniakit Publisher
2020-08-10 20:19:00 -
Fenerbahçe'nin istediği Galatasaray ve Trabzonspor kabul etmedi

Türkiye Futbol Federasyonu ve Kulüpler Birliği Vakfı'ndan sekiz başkan, harcama limiti üzerine bir toplantı yaptı. Fenerbahçe'nin ana para ödemesinin harcama limitlerinden kaldırılması yönündeki isteği Galatasaray ve Trabzonspor tarafından kabul edilmedi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile Kulüpler Birliği Vakfı'nı temsilen 8 kulubin başkanı arasında yapılan 'takım harcama limitleri' ile ilgili toplantı sona erdi.

Toplantıda Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Galatasaray Başkan Mustafa Cengiz, Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ve Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu yer aldı.

Fenerbahçe'nin isteğini Galatasaray ve Trabzonspor kabul etmedi 

TRT Spor'da yer alan habere göre; Fenerbahçe'nin ana para ödemesinin harcama limitlerinden kaldırılması isteği üzerine TFF Başkanı Nihat Özdemir, bu konuda tüm kulüplerin ortak ve ıslak imzasının olması gerektiğini ifade etti.

Bunun üzerine Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, "O zaman biz neden yapılandırma yaptık? Kabul etmiyoruz" derken, Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz ise "Bu sene değil ama seneye olabilir" yanıtını verdi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Realist

TS ve GS ruh ikizi gibi. Aynı tavır içindeler, yapılandırma gereği anapara geri ödemeleri başlayınca göreceğiz karşı çıkmalarını. "Bu sene değil ama seneye olabilir" diyen Cengiz'e "Bu sene değilse seneye asla" demek gerekirdi. Ama onların batmasına kimse müsaade etmez. FB'nin feryadını duymazdan gelenler onları bataktan çıkarmak için tüm imkanları seferber ederler.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23