• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Fenerbahçe taraftarları, takımlarına destek yolunda ölümle burun buruna geldi

Yeniakit Publisher
2019-11-03 15:40:00 -
Fenerbahçe taraftarları, takımlarına destek yolunda ölümle burun buruna geldi

Kayserispor'a konuk olacak takımlarını desteklemek için Kayseri'ye yola çıkan Fenerbahçeli taraftarların bulunduğu araç Aksaray'da kaza yaptı. Kaza sonucu araç içerisinde bulunan 5 taraftar yaralandı.

Aksaray’da sürücüsünün önüne çıkan köpeğe çarpmamak için manevra yaptığı cip, takla attı; kazada Fenerbahçe taraftarı olduğu belirlenen 5 kişi yaralandı.

Kaza, saat 07.00 sıralarında Aksaray- Konya karayolunun 33'üncü kilometresinde meydana geldi. Emrah Yakar (27), aniden yola çıkan köpeğe çarpmamak için yönetimindeki 34 BRH 600 plakalı cip ile ani manevra yaptı.

Sağlık durumları iyi

Kontrolden çıkan cip, şarampole takla attı. Kazada, sürücü Emrah Yakar ile arkadaşları Hasan Tekgül (27), Ferhat Turgut (21), Taner Kök (27) ve Mesut Gönen (30) yaralandı.

Yaralılar, ihbar üzerine bölgeye sevk edilen ambulanslarla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Ciptekilerin, bugün takımlarının deplasmanda İstikbal Mobilya Kayserispor ile oynayacağı maçı izlemek için Antalya'dan Kayseri’ye giden Fenerbahçe taraftarları oldukları belirlendi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Her iki kulüpten 'geçmiş olsun' mesajı

Fenerbahçe'den geçmiş olsun mesajı: "Fenerbahçemiz'e destek için Kayseri’ye giden taraftarlarımızın yer aldığı aracın kaza yaptığını, 5 kişinin yaralandığını üzülerek öğrendik. Sağlık durumlarının iyi olduğunu öğrendiğimiz taraftarlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz."

Öte yandan Kayserispor Kulübü de kaza geçiren Fenerbahçeli taraftarlara geçmiş olsun mesajı yolladı. Mesajda şu ifadelere yer verildi; ''Bu Akşam sahamızda oynayacağımız Fenerbahçe maçı için şehrimize gelirken kaza geçiren Fenerbahçe taraftarlarına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.''

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23