• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 190. bölüm

Yeniakit Publisher
2021-04-14 19:12:00 - 2021-04-14 19:18:41
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 190. bölüm

ATV’nin sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da fırtınalar eserken müjdeli haber geldi. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 190. Bölüm ayrıntıları da ortaya çıktı.

ATV’nin rekortmen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz fırtınalar estirmeye devam ediyor. Dizinin binlerce takipçisi EDHO 190. Bölüm ile ilgili ayrıntıları araştırdı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 190. bölüm

Gerçeklerin peşine düşen Hızır Çakırbeyli, işin aslını öğrenmek için Emin ve Pınar'ı sıkıştırmaya başlar.

Tuncay'ın ölümüyle alevlenen savaşta İlhan ve Ercan, Hızır Çakırbeyli'ye Yavuz ve Bahar üzerinden tuzak kurar.

Yaklaşmakta olduğu tuzağı Bahar'ın verdiği ipucu ile anlayan Hızır Çakırbeyli, ekibiyle birlikte ava gideni avlamak için harekete geçer.

Kurulan tuzakta namlu ucunda kalan Hızır Çakırbeyli'yi kurtaran ise Bahar'ın cesareti olur. Sıkılan kurşunun önüne atlayan Bahar, Hızır Çakırbeyli'nin kollarına düşer.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

İlyas'ı ciddiye almayan ve onu öldürebileceğini düşünen Ercan ise kendi kazdığı kuyuya düşer. Fidanlıkta toplanan İlyas Çakırbeyli ve dostlarına operasyon düzenleyen Ercan, sonunda İlyas Çakırbeyli'nin karşısında diz çökmek zorunda kalır.

EDHO 7. sezonda ekran macerasına devam edecek mi? Açıklama…

Atv'nin 6 sezondur devam eden ve adeta her hanede aileden biri gibi olan EDHO oyuncuları, 7. sezonda da izleyiciyi ekran başına kilitlemeye devam edecek.

Müjdeli haberi Yönetmen Onur Tan açıkladı. Oktay Kaynarca, Ozan Akbaba ve Yunus Emre Yıldırımer'in başrollerinde yer aldığı dizide, önceki hafta Ceylan karakterine hayat veren Sanem Çelik'in ayrılması, izleyenleri çok üzmüştü. Zaten kadın karakterlerin az olduğu diziden güçlü bir kadın oyuncu daha gidince EDHO hayranları bu durumdan pek de memnun olmadı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Recep

Siz akit olarak doğru dürüst haber yapmasını milmezmisiniz işiniz gücünüz paparazilik
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23