• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Eski hakem Ahmet Çakar: Fenerbahçe'ye operasyon yapılıyor

Yeniakit Publisher
2019-11-11 13:41:00 -
Eski hakem Ahmet Çakar: Fenerbahçe'ye operasyon yapılıyor

Futbol yorumcusu ve eski hakemlerden Ahmet Çakar Süper Lig'deki hakem hatalarını yorumlarken ses getirecek açıklamalarda bulundu.

Süper Lig'de son haftalarda kulüplerin hakem kararlarına ve VAR'a yönelik tepkileriyle ilgili olarak Beyaz TV yorumcusu Ahmet Çakar,ses getirecek bir iddiada bulundu.

''Fenerbahçe'ye gider yapmak demektir''

Fenerbahçe'ye operasyon yapıldığını söylenen Ahmet Çakar, "Geçen hafta Kayserispor - Fenerbahçe maçında hatalar yapan Arda Kardeşler'in bu hafta Göztepe - Yeni Malatyaspor maçına verilmesi Fenerbahçe'ye gider yapmak demektir." dedi.

Fenerbahçe'ye operasyon yapılıyor. Ali Koç ve 25 milyon Fenerbahçeli taraftara sesleniyorum. Geçen hafta Fenerbahçe, Kayserispor'a 1-0 yenildi. Minimum 2 penaltı verilmedi. Ben MHK Başkanı olsam, Arda Kardeşler'i onun selameti açısından dinlendiririm. Fenerbahçe bağırdı ya. Arda Kardeşler, Göztepe - Yeni Malatyaspor maçına verildi. VAR hakemi de Tugay Kaan Numanoğlu. Bu ne demek biliyor musunuz? Fenerbahçe'ye gider demektir bu. Yüce Allah'ım öyle büyük ki. Yanlış hesap Bağdat'tan döner diye bir laf var.

MHK'ye soruyorum. Geçen hafta Fenerbahçe'nin iki penaltısında VAR'a çağırmadın. Göztepe - Yeni Malatyaspor maçında yakın mesafeden elle oynama gerekçesiyle VAR'a çağırdın. Mesafe 1.5 metre falan. Kafadan sekip geliyor. Geçen hafta Vedat Muriqi'in pozisyonunda penaltıyı vermeyip, VAR çağırmıyorsun
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23