• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ermenistan’ın attığı bomba Kerim Ulak’ın yakınına düştü

Yeniakit Publisher
2020-10-04 11:58:00 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et

A Haber Yurt Haberler Müdürü Kerim Ulak, Ermenistan’ın vurduğu Terter’den canlı yayın yaptığı sırada, işgalcilerin bombalarının hedefi olmak üzereydi.

İşgalci Ermenistan güçleri, Azerbaycan’la yaşanan çatışmalar esnasında sivil yerleşim yerlerini bombalayarak alenen savaş suçu işledi. Özellikle Terter’e yapılan saldırılar sonucunda, aralarında çocukların da bulunduğu çok sayıda sivil şehit düştü.

Gazetecilerin bulunduğu alanları da bombalayan işgalci Ermeni güçleri, AA, TRT ve İHA muhabirlerinin yayın yaptığı noktaları da hedef aldı.

A Haber Yurt Haberler Müdürü Kerim Ulak da Terter’e giderek yaşanan çatışmaların izlerini canlı yayında paylaştı. Bölgeden yayın yapan Ulak, Ermenilerin bombaladığı bir alanı gösterdiği esnada yakınına işgalciler tarafından atılan bir bomba düştü.

Bombanın etkisiyle panik yaşayan gazetecilerin o anları kameralara anbean yansıdı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23