• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

"Ermenistan yalan söylüyor" diyen Azerbaycan, gerçeği açıkladı!

Yeniakit Publisher
2020-09-27 15:40:00 -
"Ermenistan yalan söylüyor" diyen Azerbaycan, gerçeği açıkladı!

Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Ermenistan'ın "Azerbaycan Ordusu'na ait 3 tank, 2 helikopter ve 3 insansız hava aracını vurduk" iddiasının yalan olduğunu açıkladı.

Ermenistan, bu sabah saat 06.00 sularında Azerbaycan’daki sivil yerleşim yerlerini hedef aldı. Saldırıda çok sayıda Azerbaycanlı sivil hayatını kaybetti. Birçok sivilin de yaralandığı kaydedildi. Saldırının ardından Azerbaycan güçleri, meşru hakkını kullanarak Ermenistan’a cevap verdi. Azerbaycan’ın başlattığı kara harekatına, Türk SİHA’ları da destek verdi.

Yaşananların ardından Ermenistan makamları, Azerbaycan’a ait çok sayıda askeri aracın imha edildiğini söyledi. Azerbaycan Savunma Bakanlığı, söz konusu iddiaları yalanlayarak gerçek bilgileri verdi.

Azerbaycan Savunma Bakanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada, Ermenistan tarafından Azerbaycan Ordusu'na ait 3 tank, 2 helikopter ve 3 insansız hava aracının vurulduğu iddiasının yalan olduğu belirtildi.

Söz konusu açıklamada, “Ermeni tarafının yaydığı bilgiler yanlış ve yanlış bilgidir. Cephedeki birimlerimizin düşmana karşı tam bir avantaja sahip olduğunu belirtiyoruz” denildi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

sizofren savar

ERMENİSTAN KEMAL GİBİ YALAN SOYLUYOR DURMADAN..

Abdulvahit

Azeriler ermenilerin nüfusu 3 milyon sizinki 12 milyon. Doğalgazınız var petrolünüz var fakat doğru dürüst bir silahınız yok, bu petrol ve doğalgaz gelirleriyle yıllardır içip eğleniyorsunuz, ve bir avuç ermeniye ezik halde yaşıyorsunuz. Biraz eğlencenizden kıssanız ve silahlanıp savaşsanız ermenistan diye bir ülke kalmaz.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23