• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Erbakan Hoca'dan Şeyhine mektup!

Yeniakit Publisher
2017-03-01 04:34:00 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Erbakan Hoca'dan Şeyhine mektup!

Milli Görüş lideri Prof. Dr. Necmeddin Erbakan'ın Almanya'da akademik çalışmalarını yürütürken, Gümüşhanevi Tekkesi şeyhlerinden Abdülaziz Bekkine Hazretleri'ne yazdığı 20 sayfalık mektup, gazeteci-yazar Fehmi Çalmuk’un "Reis Beyin Oğlu" kitabında yer aldı.

Gazeteci-yazar Fehmi Çalmuk’un Hoton Yayınları’ndan çıkan ve hiç yayınlanmamış belge ve fotoğraflardan oluşan ‘Dasist Erbakan’ serisinin 1’inci cildi ‘Reis Beyin Oğlu’ kitabı da yüzyılı aşkın ‘Erbakan Hoca’ tarihinin apolitik biyografisini okuyucu ile buluşturuyor.
 
 

KENDİ EL YAZISIYLA YAZDIĞI MEKTUP

İstanbul Teknik Üniversitesi öğrencisiyken çekilen birçok fotoğrafı ilk kez kamuoyuyla paylaşılan kitapta Erbakan’ın öğrenci hareketlerindeki tavrını, ilişkileri de anlatılırken Gümüşhanevi Tekkesi’nin şeyhleriyle olan ilişkisinin kapıları da aralıyor. Erbakan’ın asistan olması ve yurt dışında master yapmasına kadar birçok konunun şeyhleri tarafından belirlediğinin kaydedildiği kitapta, Erbakan’ın Almanya’dan şeyhi Abdülaziz Bekkine’ye yazdığı 20 sayfalık bir mektup da yer alıyor.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23