• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Eleştiriye tahammülü yok! Selman, şimdi de ‘hack’leme işine girdi

Yeniakit Publisher
2019-06-20 12:16:00 -
Eleştiriye tahammülü yok! Selman, şimdi de ‘hack’leme işine girdi

İngiliz basınında yer alan habere göre, Veliaht Prens Muhammed Selman kendisini eleştiren akademisyen ve gazetecilerin telefonlarını casusluk programları kullanarak hack'liyor.

İngiliz basını, bu yılın başında, kendi gazetecilerinin ve bilgisayarlarının da Suudi Arabistan'da bulunan korsanlar tarafından hedef alındığı yönünde uyarı aldığını belirtti.

Yazılı belge imzalandı

Gazetecilere yönelik tehdidin Riyad'da bulunan bir kaynak tarafından kendilerine iletildiğini vurgulayan gazete, kaynağın iddiasını İngiliz basınının bilgisayarlarının hedef alınmasını isteyen yazılı bir belge ile de desteklediğini aktardı.

Gazeteye göre yazılı emir, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman'ın danışmanı Suud Kahtani adına imzalanmıştı.

Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdulaziz Al Suud'un, gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın öldürülmesi üzerine görevden aldırdığı üst düzey 5 kişiden biri olan Suud Kahtani'nin, Kaşıkçı'nın öldürülmesi için İstanbul'a gönderilen suikast timinin yöneticisi olduğu ileri sürülüyor.

Gazete ayrıca, Suudi Arabistan yönetiminin, gazetecilerin hack'lenmesi ile ilgili tatmin edici cevaplar vermeyi reddettiğini ifade etti.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23