• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Elazığspor, Vanspor deplasmanına hazır

Yeniakit Publisher
Münevver Karahasanoğlu Giriş Tarihi:
Elazığspor, Vanspor deplasmanına hazır

Nesine 2. Lig Play-Off 3. Turu’nda Vanspor FK ile karşılaşacak olan Elazığspor, hazırlıklarını Elazığ Atatürk Stadyumu’nda sürdürdü. Teknik Direktör Fırat Gül yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, sakatlığı süren Halil İbrahim Sönmez dışında tüm futbolcular yer aldı.

Antrenman öncesinde teknik heyet ve oyuncular, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla dev bir Türk bayrağı açarak bayramı sahada kutladı.

Hazırlıklara ilişkin açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Fırat Gül, takımın moral ve fiziksel açıdan iyi durumda olduğunu vurguladı. Gül, “Tesislerimizde çalışmalarımız devam ediyor, bugün stadyumdayız. Son çalışmamızı yapıp yola çıkacağız. Hem fiziksel, hem mental olarak çok iyi durumdayız. Rakibimizin bize avantaj sağlayacak yanlarına çok yoğunlaştık. Bunlar bizim yapmamız gereken işler ama bizden beklentisi olan bir şehir olduğunun farkındayız” ifadelerini kullandı.

Şehirden gelen desteğin takıma güç verdiğini belirten Gül, “Milletvekilimiz Erol Keleş ve belediye başkanımız gelerek bize moral verdi. Teknik heyetiyle, taraftarıyla, personeliyle bütünleşmiş bir şehir var, inşallah bunu sonuca yansıtırız. Şu an tek hedefimiz rövanş için iyi bir skorla dönmek. İnşallah Perşembe günü o skoru alıp Elazığ’a döneceğiz” dedi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Melek Besim

Zembereği kopmuş saat gibi, ayarı bozulmuş bir insanın akıl sağlığının sorgulanması gerekir. Böyle bir siyasetçinin parti başkanı olması Türkiye’nin şanssızlığı
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23