• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ekrem İmamoğlu'nu terletecek soru: Bunu söylemek nasıl bir siyaset?

Yeniakit Publisher
2020-02-01 17:10:00 -
Ekrem İmamoğlu'nu terletecek soru: Bunu söylemek nasıl bir siyaset?

Elazığ'da meydana gelen 6,8'lik depremin ardından bölgeye giden CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, oradan kayak için Palandöken'e geçmişti. Bu hareketiyle büyük tepki çeken İmamoğlu'nun adını anmayan AK Parti eski milletvekili Mehmet Metiner, dikkat çeken ifadeler kullandı.

Elazığ'da 41 vatandaşımızın yaşamını yitirdiği 6.8 şiddetindeki depremin ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından bölgeye gönderilen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, oradan Erzurum'da bulunan Palandöken'e giderek büyük tepki çekti.

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan AK Parti eski milletvekili Mehmet Metiner, dikkat çeken ifadeler kullandı.

İmamoğlu'nun adını bile anmayan Metiner, Twitter'dan şunları paylaştı:

"Kendinizin aday olduğu bir seçimde “Tatile gitmeyin. Tatildeyseniz dönün. Mutlaka sandık başında olun!” demek hangi tarz siyasetin ürünüdür? Yeni nesil siyasetin mi? 

Siz seçilesiniz diye insanlar aileleriyle gittikleri tatil beldelerinden koşup gelecek ama o insanların derin acıları söz konusu olduğunda siz tatilinizden fedakarlık yapmayacaksınız, bravo doğrusu! Yeni nesil siyaset dediğiniz buysa herşey ve herkes sizin için demek!
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Madem siyaset ve siyasetçi kutsal değil diyorsunuz. Peki kendinizin “kahraman”, hatta “siyasi mesih” olarak ilan edilmesine niye itiraz etmiyorsunuz? "Siyasi kahraman” kültü, yeni nesil siyaset anlayışının özünü mü oluşturuyor da biz mi bilmiyoruz?

"İstanbul için kaybedecek bir tek saniyemiz yok!” demek, retorik olarak alkışlanacak bir siyaset tarzı. Lakin seçildikten sonra başka türlü davranmak, yeni nesil siyaset söylemini öldüren bir pratik değil mi?

Bir siyasetçiyi bitiren şey, kendini siyasi mesih ve kahraman olarak gören iflah olmaz bir kibre yaslanmasıdır.

Megalomani aşamasından narsisizm çizgisine savrulan siyasetçiler ilkin kendilerini, sonra o dar çevrenin dışındaki sahici dostlarını, sonra da kendilerini destekleyenleri kaybederler.

“Yeni nesil siyaset”in bu tür siyasetçiler eliyle katledilmesine izin vermeyelim."

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Siyaset yatma yeri değil HALKA HİZMET yeridir

Bu adamında balon olduğu boş olduğu K.K gibi belli oldu.Engin Ardıç'da bugünkü yazısında çok güzel anlatmış olayı.Ayrıca insan siyaseti halka hizmet etmek için seçer ailesi ile,insanlar selde ölürken,suyla çamurla uğraşırken ya da depremde biryandan ölülerine,yıkılan binalarına üzülüp diğer yandan barınma ihtiyaçlarını nasıl gidereceklerini kara kara düşünürken,ayrıca hala enkaz altında kurtarılmayı bekleyen ölümle boğuşan insanlar varken tüm ülkenin beklediği lider havaları basan bir siyasetçi şen şakrak tatil yapmaz.Ekrem Bey'in yaptığı tatil değil DENSİZLİK.Ekrem Bey'i bir anda öyle şişirip ünlü yaptılarki bence o bu ünü kaldıramadı ve bir taraftan umursamaz tavırlarla ve havalarla olmadık zamanlarda tatil yaparken diğer taraftan gelen eleştirilere saçma bahaneler üretti.Tabi İstanbul Başkanlığı bayağı bir bol geldiği için çapı da hemen ortaya çıktı.Eğer ailenle bol bol vakit geçirmek istiyorsan zaten zenginsin bırak siyaseti bol bol tatil yap.Ekrem Bey ne yaparsa yapsın kendine Chp'lilerin oy vereceğine güvendiği için bu kadar densizlik yapıyor ama oraya sadece Chp oyları ile gelmediğini unutuyor.Ayrıca inanıyorumki -en azından inanmak istiyorum-Chp'liler arasında da duyarsız olmayan Kemal Bey'in dediği gibi tıpış tıpış oy kullanmaya gitmeyecek bilinçli seçmenler de var.

hasan

bir yasin okurum birde namaz kılarım kameralar onunde..hoopppp muslumanları yine kandırırım zannediyor ekremcik.. haklıda aslında.. Bizim muslumanlar saf..
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23