• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ekrem İmamoğlu'na ters köşe! CHP’li başkandan Kanal İstanbul’a destek

Yeniakit Publisher
2020-01-17 15:56:00 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et

CHP'li Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün'ün, başta CHP’li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu olmak üzere, Türkiye muhalifi çevrelerin karşı çıktığı Kanal İstanbul projesine destek verdiği ortaya çıktı.

Başta CHP’li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu olmak üzere, Türkiye muhalifi çevrelerin karşı çıktığı Kanal İstanbul projesine CHP'li Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün'ün destek verdiği öğrenildi.

Aygün’ün 2015 yılında yaptığı bir konuşmada, "İstanbul'da yeni bir kanala yeni bir boğaza olacaksa niye olmasın destekleriz. Ve bundan İstanbul'dan ziyade, İstanbul'un batısında oturan bizler için Büyükçekmece, Silivri'de oturanlar, yatırım yapanlar, arazisi olanlar istifade edecekler" ifadelerini kullandığı ortaya çıktı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

harun büyük

kgün başkanım sen değerli ve akıllı bir başkansın.Ne işin var istemezükcülerin içinde.

Wollastonit

Adamın destek gerekçesine bak. Araziye yatırım yapmışlar da , bunun sonucunda istifade edecekleri yani rant sağlayacakları için destekliyor. Boğazların güvenliği için yapılması gereken bir kanal ne kadar çarpıtıldı.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23