• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ekrem için yas günü! Türkiye'den gidiyor

Yeniakit Publisher
2022-06-24 16:38:00 -
Ekrem için yas günü! Türkiye'den gidiyor

Kar yağısında İstanbulluları esarete terk eden CHP’li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun rakı-balık keyfi yaptığı Birleşik Krallık Ankara Büyükelçisi Dominick Chilcott, veda mesajı paylaştı. Chilcott'un mesajına yorum yapan vatandaşlar "Ekrem için yas günü!" ifadelerini kullandı.

 yeniakit.com.tr 

Geçmişte istihbarat görevlisi olarak vazife üstlenen ve İstanbul halkı kar felaketini yaşarken, CHP’li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile 3 saat lüks bir balıkçıda keyif süren İngiltere’nin Ankara Büyükelçisi Sir Dominick Chilcott'un Türkiye'deki görev süresi doluyor.

Veda mesajı yayınlayan Chilcott "Mustafa Kemal Atatürk'ün muhteşem mozolesine çelenk bırakmaktan asla yorulmadım…Bir diplomatı Türkiye'den ayırabilirsiniz ama Türkiye'yi bir diplomattan ayırmak çok zordur. Bu ülkenin kalbimde her zaman özel bir yeri olacak. Karım ve ben geri döneceğiz. Teşekkürler Türkiye ve hoşça kal" ifadelerini kullandı.

"Ekrem için yas günü!"

Vatandaşlar kar yağısında İstanbulluları esarete terk eden CHP’li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun rakı-balık keyfi yaptığı İngiliz Büyükelçisi Chilcott'un mesajına vatandaşlar yorum yağmurunda bulundu. 

Vatandaşlar "Ekrem için yas günü!" ifadelerini kullandı. 
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

dursun

put adamda bir bölüm vardı. m. kemal ölüm döşeğindeyken ingiliz sefirine seni yerime cumhurbaşkanı olarak bırakayım yerime geç diyor. daha akıllı olan diplomat bu yakşık almaz. ben istemem demiş.ondan olsa gerk saygıları gerisi malum yasa var.

Doğrucu Davud

ingiliz büyükelçisi ekremi götüremez çünki sömürgeciler vatanına ihanet eden satılmış ve yalakaları kendi ülkelerinde barındırmazlar.bir örnek:ingilizlerin maddi manevi katkı ve destekleriyle uluğ hakan hz.abdülhamid han'a ihanet üstüne ihanet etmiş.sultan hz.lerinin hain darbeden sonra padişahlıktan ayrıldıktan sonra ihtilale yardım ve yataklık yaptığı için korkudan ingiltereye sığınmak isteyen bir hain bırakın ingiltereye gitmeyi kendisine maddi manevi destek olanlar tarafından kovulmuş yüzüne bakan bir ingiliz dahi bulamamıştır.inanmayan tarihi belgelerde bundan daha aşağılık durumlarını tesbit edebililer.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23