• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ekrem de HDP’yi masa altına sakladı

Yeniakit Publisher
2022-05-04 10:23:00 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Ekrem de HDP’yi masa altına sakladı

CHP Genel Merkezinden gelen uyarılara aldırış etmeden gezilerine devam eden İBB Başkanı İmamoğlu, Rize’de şark kurnazlığına soyunarak, HDP’nin ismini ve desteğini gizledi.

HABER MERKEZİ

Cumhurbaşkanı adayı pozlarıyla gezilerine devam eden CHP’li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Rize’de şark kurnazlığına soyunarak, HDP’nin ismini ve desteğini gizledi. Ramazan Bayramını bahane ederek çıktığı Karadeniz turu kapsamında Rize’yi ziyaret eden CHP’li İmamoğlu, bir avuç yandaşa hitaben yaptığı konuşmada, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e teşekkür ederken, İBB başkanlığını koltuğunu borçlu olduğu HDP’nin ise ismini gizledi. Eşi Dilek Kaya İmamoğlu, oğlu Semih ve kızı Beren İmamoğlu ile birlikte çıktığı Karadeniz turu kapsamında Rize’yi ziyaret eden CHP’li İmamoğlu, burada yaptığı konuşmada büyük bir kurnazlık örneği sergiledi. Yerel seçimler öncesi ittifak yaptığı PKK’nın siyasi kanadı HDP’ye seçim diyeti ödemek için İBB’yi Kandil’in keleşli militanları ile dolduran, PKK tutuklusu Selahattin Demirtaş ile terörist Sakine Cansız’ın kitaplarını sattığı İstanbul Kitapçısı’nın adeta terör kütüphanesine dönüştüren İmamoğlu, Rize ziyareti sırasında halkın tepkisini çekmemek adına HDP ile yaptığı kirli işbirliğini gizledi.

CHP’ye, İP’e var, HDP’ye teşekkür yok

Kendisini karşılayan bir avuç yandaşa hitaben yaptığı konuşmada İstanbul’a yüksek bir oy oranıyla seçildiğini anımsatan İmamoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e teşekkür ederken, koltuğunu borçlu olduğu HDP’nin ise ismini gizledi. İBB Başkanı seçildikten sonra iki kez Diyarbakır’a giderek kendisini başkanlık koltuğuna oturtan HDP’ye teşekkür eden İmamoğlu’nun, Rize ziyareti sırasında halkın tepkisinin çekmemek adına HDP’nin adını gizlemesi, İmamoğlu tipi şark kurnazlığı olarak yorumlandı.

Rizelilerden Ekrem'e anlamlı destek (!)

Öte yandan, CHP’li İmamoğlu’nun bayramlaşma adı altında düzenlediği mitinge, Rizeliler ilgi göstermezken, miting alanın tam karşısına, “Kahrolsun PKK ve bütün işbirlikçileri“ yazılı pankart asılması dikkatlerden kaçmadı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Okur

Bildiğim kadarıyla sayın cumhurbaşkanımız bayram dolayısıyla belediye ulaşım araçları tüm ülkede Ücretsiz olacak demişti. Ama eskişehir belediyesi buna uymuyor tramwaylar belediye otobüsleri ücretli hatta bilet kontrolu yapılıyor. Belediyenin bu karara uymaması suç değilmi bunları kim denetliyor. Yazık değilmi şimdi eskişehir halkına.

Ekremyan bu

Yapar hainleri belediyeye doldurdu ya. Çok sıkıntılı bir durum var da ortada. Allah yardımcımız olsun.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23