• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ekonomik Bodrum Uçak Biletleri NeredenNereye.com'da!

Yeniakit Publisher
2016-11-08 21:50:00 -
Ekonomik Bodrum Uçak Biletleri NeredenNereye.com'da!

Yaz aylarının vazgeçilmez bölgelerinden birisi olan Bodrum'a NeredenNereye.com sitesi üzerinden en hesaplı fiyatlarla uçak veya otobüs bileti satın alabilirsiniz.

NeredenNereye.com üzerinden onlarca otobüs firmasının yanı sıra [follow=https://www.neredennereye.com/ucak-bileti/sunexpress/]Sunexpress biletleri[/follow], [follow=https://www.neredennereye.com/ucak-bileti/onurair/]Onurair biletleri[/follow] ve [follow=https://www.neredennereye.com/ucak-bileti/turk-hava-yollari/]Thy biletleri[/follow] satın alarak uçakla da seyahat etme şansına sahipsiniz.

En turistik şehirlerimizin başında gelen Bodrum; tarihi ve doğal güzellikleri, kendine özgü bir mimari yapıya sahip beyaz evleri, çılgın geceleri, havalı plajları ve bunca hareketliliğin içinde bile saf huzuru hissedebileceğiniz tertemiz doğası ile ön plana çıkar. Anadolu ve Yunan medeniyetlerinin kesiştikleri noktada yer alan Bodrum'da gezip görmeniz gereken yer sayısı oldukça fazladır. Yolcuğunuz öncesinde kendiniz için küçük bir gezilecek yerler listesi hazırlamanız tavsiye edilir. Sizinde yolunuz bir gün Bodrum'a düşerse; M.Ö. 4. yy'da inşa edilen, dünyanın 7 harikasından biri olarak kabul edilen Halikarnas Mozolesini, Tavşan Adasını ve Pedasa Antik Kentini gezmeden sakın evinize dönmeyin.

Türkiye’nin önemli tatil yerlerinden olan Bodrum’da keyifli vakit geçirmek için yapabileceklerinizin sınırı yok. Masmavi denizinin yanında yeşili ve büyük çam ormanlarıyla görenleri büyüleyen, Ege ve Akdeniz’in birleştiği noktada, dağlarla çevrili olması nedeniyle Karadeniz iklimine benzer iklimiyle de doğa harikası olan Muğla’nın en gözde ilçesi Bodrum. Bodrum, Muğla’nın diğer ilçeleri gibi eşsiz bir doğal güzelliğe sahip olmasının yanında eğlence kültürü ve gece hayatıyla da tanınan bir şehir. Bodrum tatiliniz sırasında gündüzlerinizi deniz kenarında dinlenerek geçirirken akşamlarınızı da yüzlerce eğlence mekanından birinde stresinizi atarak değerlendirebilirsiniz. Bodrum Ege’nin en ışıl ışıl ve hareketli kentlerinden biri. Ancak daha sakin bir tatil arayanlar da Bodrum civarında pek bilinmeyen muhteşem koyları ziyaret edebilirler.

Deniz ve doğanın mükemmel uyumu olan Bodrum’da gidince görmeniz gereken en güzel 3 yeri sizin için araştırdık. İşte size en iyi 3 Bodrum mekanı

Bodrum Kalesi: Bodrum’un en çok ziyaret alan tarihi yerlerinden biridir. Eşsiz deniz manzarası ve yeşillik içinde olması sebebiyle sık sık ziyaret edilir.
Bodrum Su Altı Arkeoloji Müzesi: Eğer arkeolojiye ilginiz varsa bu müze tam size göre. Bu müze de, birbirinden değerli birçok parçayı bir arada bulabilirsiniz. Üstelik günün birçok saatinde ziyaret edebilirsiniz.
Bitez Plajı: Eğer bir deniz tutkunuysanız, temiz bir plaj ve berrak bir su için, bu plajı tercih edebilirsiniz. Üstelik ulaşım ve ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz birçok mekân bu plajın yakınlarında.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Ülkemizde Muğla ilini bir ilçesi olan Bodrum yerli ve yabancı turistler için önemli bir turizm beldesi konumundadır. Turizm açısından yalnızca ülkemizce bilinen değil dünyaca bilinen bir ilçe olan Bodrum eşsiz güzellikte plajları ve doğal güzellikleriyle özellikle yaz tatilinizi büyüleyici bir atmosferde geçirmenize imkan tanıyacak.
Tatil keyfinde doğal güzelliklerin yanında gezip görmeniz gereken bir yer olan Bodrum kalesi ilçenin simgesi haline gelmiş ve Sualtı Arkeoloji Müzesi olarak da kullanılmaktadır. İki liman arasında kayalık bir alan üzerine konumlandırılmış olan kale sonraları kente bağlanarak yarımada halini almıştır. Keyifli bir tatilin yanında yapacağınız tarihi yolculuk Bodrum’da tüm güzellikleriyle sizleri bekliyor.

Bodrum’un kendine has güzelliklerinde gerek ülkemiz gerekse dünyaca bilinen en gözde tatil beldesinde unutulmaz anlar yaşayacaksınız. Muğla’nın ilçelerinden biri olan Bodrum’u tatil için mutlaka tercih etmeniz gerekir. Bodrum’da hem tatil hem de gezip görebileceğiniz yerler arasında mutlaka tercih etmeniz gereken bir yer olan Bitez plajı tertemiz denizi ile yaz aylarının insan seline uğradığı eşsiz güzelliklerde olan plajıdır. Bir tarafta yemyeşil ağaçlar diğer tarafta masmavi uçsuz bucaksız Ege denizi ile doyumsuz bir tatil keyfi yaşayacaksınız. Ayrıca farklı diğer güzelliklerde Kadıköy kalesi plajı, Yalıkavak plajları görülmeye değer yerler arasında bulunuyor.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23