• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

"Ekonomide kanama var, durdurmak lazım" diyen Profesör duyurdu! "Erdoğan çağırırsa giderim"

Yeniakit Publisher
2021-12-06 12:48:00 - 2021-12-06 13:34:25

Akit TV'deki Kırmızı Masa programında Muharrem Coşkun'un sorularını cevaplayan Prof. Dr. Mete Gündoğan, 'Cumhurbaşkanı görev verse kabul eder misiniz?' sorusuna "Bu sistemi dönüştürelim diyen sayın Cumhurbaşkanı başta olmak üzere kim çağırırsa giderim." şeklinde cevap verdi.

Akit TV ekranlarında yayınlanan Kırmızı Masa programına konuk olan Prof. Dr. Mete Gündoğan, ekonomi gündemine ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. "Ekonomide kanama var, durdurmak lazım" diyen Gündoğan, kendisine yöneltilen kritik soruya da cevap verdi.

'Cumhurbaşkanı görev verse kabul eder misiniz?'

Akit TV ekranlarında yayınlanan Kırmızı Masa programına Prof. Dr. Mete Gündoğan, konuk oldu. Gazeteci Muharrem Coşkun'un sorularını cevaplayan Prof. Gündoğan, 'Cumhurbaşkanı görev verse kabul eder misiniz?' sorusuna net cevap verdi. "Ekonomide kanama var, durdurmak lazım" diyen Prof. Dr. Mete Gündoğan, "Ben sistem mühendisiyim. Bu sistemi dönüştürelim diyen sayın Cumhurbaşkanı başta olmak üzere kim çağırırsa giderim. Ben farklı ülkelerde devlet başkanlarına danışmanlık yapan insanlarla da oturup konuştum. Ben burada kim olursa olsun, şu sistem değişecek, ölçü ve mizan yerli yerine konulacak desin ben her türlü yardımı yapmaya hazırım." ifadelerini kullandı.


ÖNE ÇIKAN VİDEO
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Ahmet Hazar

Saadet in başına gelmesi gereken adam...

Okur okudu

Onun kanama dediği şey hacamat kanaması. 6 ay sonra yepyeni bir ufuk açılacak.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23