• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Dünya futbolunda Ronaldo depremi! ‘2 yıl futboldan men…’

Yeniakit Publisher
2019-11-12 13:20:00 -

Juventus - Milan karşılaşmasında oyundan çıkarılmasına tepki göstererek stattan ayrılan Cristiano Ronaldo’yu büyük tehlikeler bekliyor.

Cristiano Ronaldo'nun Juventus - Milan maçında oyundan çıkmasının ardından stadı terketmesinin sonuçları büyük olabilir.

Juventus - Milan karşılaşmasında Sarri, 55. dakikada Cristiano Ronaldo'yu oyundan çıkarmış ve şaşırtmıştı. Karara tepki gösteren Ronaldo, direkt soyunma odasına gitmişti.

Portekizli yıldızın maç bitimini beklemeden stattan ayrıldığı da ortaya çıkmıştı.

Konu hakkında konuşan eski futbolcu Antonio Cassano, Ronaldo'yu bekleyen tehlikeyi açıkladı.

''Ben eve gidiyordum, yoldan çağırdılar''

Cassano, ''Ronaldo, maç bitmeden stattan ayrıldı. Bunu yapma izni yok çünkü maç sonu doping kontrolleri yapılıyor. Buna girmemenin cezası ise 2 yıl futboldan men... Ben de bir maçta oyundan alınmama çok sinirlenmiştim ve maç sonunu beklemeden eve gidiyordum. Capello beni yoldan çağırdı. Çünkü büyük bir ceza alabilirdim.'' diye konuştu.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

tatar ramazan

BİLDİĞİM RONALDO İSE TAVİZ VERMEZ İYİSİNİ YAPMIŞTIR ONU SEVENLER TEPKİ GÖSTERİR,NE YAPAR NE EDER O CEZA İPTAL OLUR,RONALDOSUZ BİR LİG HAYATTA DÜŞÜNÜLMEZ..

bmn

futbol hayatında başarılı olabilmeleri için altyapıdan oyuncu çıkarmak gerekiyor. Güzel bir yatırımla çok kaliteli yerlere gelebilir.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23