• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Doğu Perinçek ilk kez açıkladı: Cumhurbaşkanlığı yardımcılığı teklifi gelirse...

Yeniakit Publisher
2020-09-19 10:08:00 -
Doğu Perinçek ilk kez açıkladı: Cumhurbaşkanlığı yardımcılığı teklifi gelirse...

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, ‘Cumhurbaşkanı yardımcılığı teklifi gelse yanıtınız ne olur?’ sorusuna çarpıcı bir cevap verdi.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, katıldığı bir televizyon programında dikkat çeken bir açıklamada bulundu.

Doğu Perinçek, Haber Global’de ekranlara gelen 40 programında, Jülide Ateş tarafından kendisine sorulan ‘Cumhurbaşkanı yardımcılığı teklifi gelse yanıtınız ne olur?’ sorusuna yanıt verdi.

Doğu Perinçek, ‘Bize teklif edilirse diyorsunuz. Biz mevki makam peşinde değiliz. Bu işlerde olsak ve ben hangi partiye girsem Cumhurbaşkanı ya da Başbakan olurdum. Ben dava adamıyım. Bu teklif gelse ‘evet’ demek benim tavrım değil. Neler yapabileceğimizi, bir program çerçevesinde oturur konuşuruz. Yani bir sorumluluk çerçevesinde yönetimi paylaşırız. Göreceksiniz, Vatan Partisi hükümet olacak. Ama bir program dahilinde olur bu’ Dedi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

meto

Öyle bir teklif gelse hemen kabul eder ama Erdoğan bunu yapmaz; çünkü muhafazakar camiada din düşmanlığıyla tanınan bir ile resmi (gayri resmi zaten var) ittifak oy kaybetmesine sebep olabilir.

Ömer

Daha cumhurbaşkanlığı adaylığı için imza bile toplayamayan adam her yerde konuşuyor .gündemde oluyor . Siyasete nerdeyse yön veriyor . Tuhaf durum .
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23