• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Diyarbakır'dan PÖH'ler dualarla Afrin'e uğurlandı

Yeniakit Publisher
2018-02-22 16:37:00 -
Diyarbakır'dan PÖH'ler dualarla Afrin'e uğurlandı

Diyarbakır'dan Polis Özel Harekat (PÖH) timleri, Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK) terör örgütleri YPG/PKK-DEAŞ'a yönelik yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'na katılmak üzere dualarla Afrin'e uğurlandı.

Bölgeye gidecek Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğünde görevli 44 kişilik iki tim için uğurlama töreni düzenlendi. Özel Harekat Şube Müdürlüğündeki törende, saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu, kurbanlar kesilip dualar edildi.

Vali Hasan Basri Güzeloğlu, törende yaptığı konuşmada, Türk milletinin, büyük bir medeniyetin ve geçmişin temsilcileri olarak tarihin her döneminde adaleti, hakkı, barışı ve esenliği temin ettiğini, mağdurun, mazlumun yanında yer aldığını belirtti. Güzeloğlu, şunları kaydetti. "İşte bugün de ihanetin, işbirlikçilerin ve destekçilerin ülkemizin içinde ve dışında ortaya koydukları bütün tertip ve tezgahlara karşı bu milletin kararlılığı ve iradesi ile devletimizin bu noktadaki kararlı duruşuyla yok olmaya mahkum edilmişlerdir. Diyarbakır'dan hepimizin duasıyla, sizlere olan güven ve sarsılmaz imanla yola çıkıyorsunuz, gazanız mübarek olsun. Allah, sizleri her daim muzaffer eylesin, sağ salim hepinizi sevdiklerinize ve bize kavuştursun inşallah. Sizler inanıyorum ki çelikleşmiş iradenizle, sarsılmaz imanınızla sizden önce sefere çıkan tüm kahramanlar gibi her noktada ve her daim muzaffer olacak ve inşallah şanlı bayrağımızı gönderde, ezanımızı semalarda sonsuza kadar tutacaksınız."

Konuşmaların ardından Vali Güzeloğlu, PÖH'lere Kur'an-ı Kerim ve Türk bayrağı verdi.

Törene, Diyarbakır Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Halis Zafer Koç, Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcısı Kamil Erkut Güre, İl Emniyet Müdürü Tacettin Aslan, polisler, askerler ve aileleri katıldı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23