• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Diplomalı sapkınlar!

Yeniakit Publisher
2016-01-17 07:40:00 - 2016-01-17 08:32:03
Diplomalı sapkınlar!

Yayınladıkları ihanet bildirisiyle terör örgütü PKK’nın şakşakçılığını yapan sözde akademisyenlerin birçoğunun azılı birer Türk ve İslam düşmanı oldukları ortaya çıktı.

TAYFUN TOLGA KARADAVUT / ANKARA - Kamuoyuna açıkladıkları ihanet bildirisiyle devlete kin kusan ve açıkça PKK propagandası yapan mandacı akademisyenlerin kimisi Ermeni aşığı, kimisi eşcinsel sempatianı, kimisi ise azılı din düşmanı çıktı. Türkiye aleyhtarlığı ve teröre destek konusunda ortak noktada buluşan mandacı akademisyenlerin öğrencileri, hocalarının marifetlerini Yeni Akit’e anlattılar.

MÜSLÜMANLARA “O. ÇOCUĞU” DİYEN KAHPE DE İMZACI

PKK ağzıyla yazılan bildiriye imza atan sözde akademisyenlerden Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi (SBF) öğretim görevlisi Faruk Alpkaya’nın devlet düşmanlığının yanında azılı bir İslam düşmanı da olduğu ortaya çıktı. Sosyal medya üzerinden Müslümanlara “o. çocukları”, “şerefsizler” şeklinde ağır hakaretler yağdıran Alpkaya’nın, Müslüman öğrencilere de okulda ayrımcılık uyguladığı öğrenildi. Akit’e konuşan SBF öğrencilerinden G.Ö, ders aldığı Alpkaya’nın derste Darwin’in sapkın görüşlerini öğrencilere dayattığını, her fısatta İslam’a ve Müslümanlara hakaretler yağdırdığını dile getirdi.

EŞCİNSEL SEVİCİ HOCA DA....

PKK destekçisi mandacı imzacılardan Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Öğretim Üyesi Alev Özkazanç’ın ise sapkın eşcinsel grupları desteklediği, eşcinseller için pozitif ayrımcılık yaptığı öğrenildi. Sapıklıkta sınır tanımayan LGBTİ (lezbiyen, gey, biseksüel, trans, interseks) üyelerini üniversite kampüsünün müdavimi haline getiren Kazanç’ın Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Kadın Çalışmaları Anabilim Dalı’nda eşcinselci örgüt Kaos GL ile birlikte eşçinsellik propagandası yaptığı “Heteroseksizm Eleştirisi ve Alternatif Politikalar” dersini başlattığı ve 2 yıldır sürdürdüğü öğrenildi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

APOCU BEYAZ TÜRK DE VAR

Terör örgütüne destek için toplanan imza kampanyasına destek veren akademisyenlerden bir diğeri ise DSP’li spordan sorumlu eski Devlet Bakanı Fikret Ünlü’nün oğlu Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi öğretim görevlilerinden Barış Ünlü. Ailecek “Beyaz Türk” olarak bilinen Ünlü’nün terör destekçiliğine soyunarak Kürtçü propaganda yapması ise aile çevresinde şaşkınlığa neden oldu. Geçtiğimiz yıl terör örgütü PKK’nın elebaşı Abdullah Öcalan’ın kitaplarını sınav sorusu yapan Ünlü’nün derslerde aleni olarak PKK propagandası yaptığı ifade ediliyor.

 Kaynak: Yeni Akit Gazetesi

 

Yeni Akit Gazetesi

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23