• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Dilim dilim karpuza büyük ilgi

Yeniakit Publisher
2020-05-15 13:15:46 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Dilim dilim karpuza büyük ilgi

Bursa’da her yıl yerli karpuzdan önce piyasaya çıkan İran karpuzu, tezgahlarda 5 liradan satışa sunuldu.

Bursa’da her yıl yerli karpuzdan önce piyasaya çıkan İran karpuzu, tezgahlarda 5 liradan satışa sunuldu. Fiyatların pahalı olması nedeniyle vatandaş parça kesilmiş dilim karpuz alıyor.

Her sene yerli karpuzdan önce piyasaya çıkan İran karpuzu, Bursa’nın İnegöl ilçesinde satılmaya başlandı. Tezgahlarda dizilen karpuza vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken, kilosu 5 lira olması nedeniyle dilim karpuz alıyor. Dilim karpuz ise ortalama 20 liraya geliyor.

Karpuz satıcıları vatandaşların ilgisinin iyi olduğu söyleyerek, "Karpuz ve kavun piyasaya çıktı. İran’dan gelen karpuz da var Antalya’dan da fiyatı 5 lira, vatandaşların ilgisi güzel, korona virüs salgını nedeniyle vatandaşlar meyveye yöneldi, şu anda dilim olarak satın alıyorlar ilerleyen günlerde fiyatlar düşer" diye konuştular.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23